Σάββατο 8 Δεκεμβρίου 2012

ΑΡΙΩΝΑΣ-ΑΣΠΙΔΑ 2001 0-0 (66-57)

ΕΝΑΡΞΗ
Αυτή είναι η διαφορά των δύο παιχνιδιών.



Στο πρώτο κέρδισε με εννέα πόντους η Ασπίδα , τώρα κέρδισε με την σειρά με εννέα ο Αρίωνας.
Και οι δύο ήθελαν τη νίκη.
Η Ασπίδα για να περάσει με δύο νίκες και ο Αρίωνας για να τελειώνει με τη πρόκριση από σήμερα.
Ο Αρίωνας μπήκε πιο αποφασιστικός σε σχέση με τον αντίπαλο.
Ήθελε πιο πολύ τη νίκη .
Η Ασπίδα 2001 ήταν ένα κλικ πιο νωθρή.
Και οι δύο ήταν πολύ άστοχοι στην αρχή του παιχνιδιού .
Ο πρώτος πόντος μπήκε στο 07,00 νομίζω αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν δημιουργήθηκαν φάσεις.
Αντίθετα έγιναν πολλές αλλά η πίεση σε αυτές τις ηλικίες είναι δύσκολα διαχειρίσιμη.
Πολλά λάθη άστοχα σουτ και στα μέσα του δεκαλέπτου οι φιλοξενούμενοι έκαναν μια μικρή διαφορά .Το δεκάλεπτο έκλεισε με την Ασπίδα μπροστά με τρεις πόντους 10-13.
Στο δεύτερο δεκάλεπτο ο Αρίωνας ανέβασε στροφές και περιόρισε τον αντίπαλο.
Ήταν το καλύτερό του δεκάλεπτο σε αντίθεση με την Ασπίδα που ψαχνόταν.
Καλή άμυνα κυριαρχία στην ρακέτα και πρωτεύοντες αιφνιδιασμοί από τις καλές ασίστ του Σαβουλλίδη κυρίως στον Τζάστα 10 πόντους από τους 22 του δεκαλέπτου  που έχασε όμως πολλά εύκολα καλάθια.22-8 το σκορ του δεκαλέπτου με το ημίχρονο να κλείνει με 32-21.
       Κάποια ισορροπία στο τρίτο αλλά τα πολλά λάθη από τους διαιτητές που χάλασαν τον καλό ρυθμό.
Καλύτερη στην έναρξή του η Ασπίδα που κατάφερε να μειώσει πρόσκαιρα αλλά γρήγορα ο προπονητής του  Αρίωνα Γ.Θερμός παίρνοντας τάιμ άουτ χάλασε τον ρυθμό του αντιπάλου κατάφερε να ξεφύγει και πάλι ανεβάζοντας τη διαφορά στους 16 πόντους κάνοντας το 52-36 (20-15).
Στο τελευταίο δεκάλεπτο ο προπονητής της ΑσπίδαςΧ.Βαχαρίδης  έβγαλε ότι όπλο είχε στην προσπάθειά του να μειώσει την διαφορά.
Στις έντονες διαμαρτυρίες του πάγκου της Ασπίδας για κάποια παράβαση που δεν δόθηκε χρεώθηκε με Τ.Π κάτι που δυσκόλεψε ακόμη περισσότερο την προσπάθεια Τη στιγμή εκείνη τα φάουλ ήταν 8 για τον Αρίωνα και 18 για την Ασπίδα.
 Παράξενο σε ένα δυνατό παιχνίδι με πολλές μάχες να υπάρχει τόση διαφορά στον αριθμό των φάουλ. Αυτό εξόργισε αρκετές φορές τον πάγκο της Ασπίδας και μοιραία η Τ.Π.
. Ήταν η σειρά των παικτών του Αρίωνα να κάνουν πολλά λάθη στην πίεση του αντιπάλου και η διαφορά λίγο πριν το τέλος έπεσε στους 8 πόντους.
 Τελικά το παιχνίδι λήγει με τελικό σκορ 66-57 ακριβώς με τη διαφορά του πρώτου παιχνιδιού.
Αν δεν υπήρχε τόση πίεση και τα όποια λάθη σίγουρα θα ήταν άριστο παιχνίδι
Από τον νικητή για ένα ακόμη παιχνίδι πολύ καλός ο Σαββουλίδης(11) . Πολύ καλή οργάνωση πολλές ασίστ καλές προσπάθειες. Ευχάριστη έκπληξη ο Χασάν Ογλου Αμέτ(13) που ήταν καλός και εύστοχος κυρίως επιθετικά.Ο Τζάστας μπορεί να ήταν ο πρώτος σκόρερ της ομάδας του (23)αλλά δεν είχε ομαδική λειτουργία και έχασε πολλές προσπάθειες.
Από την Ασπίδα διακρίθηκαν οι Χατζηαντωνίου (23) μαζί με τον Ερμείδη (10).  Με 10 πόντους  ο
Καργίδης  χωρίς να φτάνει την απόδοση του παιχνιδιού με την Ένωση.
        .Μπράβο και στις δύο ομάδες που κατάφεραν και πέρασαν στην επόμενη φάση (Ακόμη έχει δρόμο αλλά για την ώρα όλα δείχνουν αυτές τις δύο ομάδες) κάτι που δείχνει την καλή πορεία και δουλειά που γίνεται στην πόλη. 

Την ίδια στιγμή στον τέταρτο όμιλο επικρατεί ένας μικρός πανικός.
Τα φαβορί χάνουν και όλοι διεκδικούν θέσεις.
Σήμερα η Ολυμπιάδα έκανε αποφασιστικό βήμα κερδίζοντας τον συντοπίτη Εθνικό και μένει με δύο μόνο ήττες σε αντίθεση με τον αντίπαλο που έκανε την τεταρτή του ήττα. Αλλά και πάλι όλα είναι ανοιχτά. Την Κυριακή θα φανεί εάν ο Σπαρτακος γίνει το αναμφισβίτητο φαβορί ή αν η ΑΕΚ ξαναμπεί στο παιχνίδι.


26 σχόλια:

  1. Πολύ κακή Ασπίδα με πολύ κακή διαιτισία.. Παίκτες που παίζουν μόνο για τον εαυτό τους και από τις δύο ομάδες αλλα κυρίως από Ασπίδα. Πολύ όμορφη ατμόσφαιρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ποιοί είναι αυτοί που παίζουν για τον εαυτό τους ??
      Ποιοί είναι κυρίως από την Ασπίδα γιατί δεν γίνεται να τσουβαλιάζονται όλοι . Παιδιά είναι ...
      Και πάλι όμως δημιουργήθηκε όμορφη ατμόσφαιρα οπότε μικρό το κακό να βλέπουν μόνο τον εαυτό τους κάποιοι!!!!!!

      Διαγραφή
  2. Η διαιτησία υπερ της Ασπίδας στο πρώτο ημίχρονο και υπέρ του Αρίων στο δεύτερο, ψηλέ γράφεις για την Τ.Π στην ασπίδα αλλά δεν γράφεις για την Τ.Π στον Αρίων από τον Ρούκα στις αρχές του παιχνιδιού και μάλιστα για μία απλή διαμαρτυρία που παρόμοιες χθες έγιναν πολλές χωρίς ανάλογη τιμωρία . Αφήστε όλοι τις διαιτησίες(άλλωτε μας ευνοούν και άλλες φορές μας αδικούν) και δείτε τα παιδιά.
    ΜΠΡΑΒΟ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥΣ για την αγωνιστικότητα που είχαν όπως και για το ήθος τους μέσα στο γήπεδο.
    ΥΓ. Το ήθος των παιδιών καλό θα είναι να μας διδάξει και τους μεγάλους και όχι όπως χθες ο γνωστός γκριζομάλλης παράγοντας ( ή πρώην)της Ασπίδας που κάποιες στιγμές έβριζε χριστους και παναγίες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έχεις δίκιο. Η τεχνική ποινή στον Θερμό ήταν αστεία και μόνο ο Ρούκας ξέρει το γιατί.
      όσο και να φήσουμε την διαιτησία αυτή θα μας ακολουθεί και αυτό γιατί κάποιοι θέλουν να είναι οι πρωταγωνιστές και όχι οι έλεγκτές του.
      Θέλουν προβολή. Άντε κάποιοι το αξίζουν γιατί υπάρχουν διατητές και οι χθεσινοί που είναι πολύ καλόί άσχετα αν ήταν σε κακή μέρα. Υπάρχουν όμως και κάποιοι που δεν πρέπει να μπαίνουν στο παρκέ γιατί μόνο ζημιά κάνουν.
      Αν πρόσεξες δεν έγραψα για τις φωνές που έβαλα γιατί δεν έχει σημασία ούτε θα προσθέσει τίποτα. Ένιωσα πως υπήρχε κακή διαιτησία και φώναξα όπως και στο προηγούμενο παιχνίδι με την Ένωση και το καλό είναι βλέποντας το βίντεο έχω δίκιο απόλυτο.

      Διαγραφή
  3. τελικά αποδείχτηκε "λίγος" ο προπονητής της Ασπίδας. Κάτι που φαίνεται έκδηλα ακόμη και σε αυτούς που δεν ξέρουν.
    Εμμονές με ίδιους παίκτες και καθόλου ευρηματικότητα και συντονισμένη καθοδηγούμενη και "τακτική" αντίδραση.

    Κρίμα γιατί κάποια παιδιά της Ασπίδας προσπαθούν πολύ στην προπόνηση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όταν γίνονται τέτοια σχόλια πρέπει να είναι επώνυμα .

      Διαγραφή
    2. Προτείνω να τον πετάξουμε σε ένα λάκο με φίδια (Οχιες) κλπ .Αν ξεπεράσει την δοκιμασία να κάνει συνεχώς επί 48 ώρες σκοπιά στην βόρεια πλευρά (στο αγιάζι) για να μάθει να χάνει ....Άκου εκεί ήττα από άλλη ομάδα ???
      Που ακούστηκε αυτό .....Ήττα ??? Δεν υπάρχει τέτοια λέξη στο λεξικό της ομάδας.
      Ως γνωστόν της κοντής ....της φταίνε οι τρίχες.....
      Κόψτε τις τρίχες να φαίνεται πιο μεγάλη!!!!
      Μια χαρά είναι ο Χ.Βαχαρίδης και δουλευταράς είναι και νέος είναι και λάθη θα κάνει. Όποιος είναι καλύτερος ας αναλάβει .

      Διαγραφή
    3. τι παει να πει προσπαθει στη προπονηση?παιζει οποιος μπορει και αποδεικνυει στο προπονητη οτι αξιζει της εμπιστοσυνης του και οχι οποιος φαινεται στο μπαμπακα του να ιδρωνει στη προπονηση.

      Διαγραφή
    4. να ρωτησω κατι αλλο;
      Ασπιδα παιδικο->προκριθηκε στην επομενη φαση απο πολυ δυσκολο ομιλο
      Ασπιδα εφηβικο->προκριθηκε στην επομενη φαση απο πολυ δυσκολο ομιλο,ισως αηττητη
      Ασπιδα αντρικο->2η στο πρωταθλημα και οι 6 στους 12 ειναι παικτες απο τις ακαδημιες.
      Ειναι δυνατον να υπαρχουν παραπονα για αυτη την ομαδα;Ο Βαχαριδης ειναι εκει μετα απο επιλογη των ανθρωπων που εχουν φερει την ασπιδα στη παραπανω θεση.Κατι παραπανω θα ξερουν ,πιστευω..

      Διαγραφή
  4. Καλτσογιάννης Δημοσθένης9 Δεκεμβρίου 2012 στις 10:09 μ.μ.

    Ο προπονητής του παιδικού τμήματος είναι ο καταλληλότερος αυτή τη στιγμή για την ομάδα. Μπορεί κάποιοι να τον θεωρούνε 'λίγο' με την αιτιολόγηση ότι δεν έχουν χρόνο κάποια παιδιά στους αγώνες, εγώ δεν έχω τις απαιτούμενες γνώσεις προπονητικής για να κρίνω την συμμετοχή καθώς και την 'ευρηματικότητα και συντονισμένη καθοδηγούμενη και τακτική αντίδραση' . Ο κάθε σχολιαστής μπορεί να το συζητήσει με τον προπονητή. Εγώ κρίνω τον προπονητή βάσει των μέχρι στιγμής αποτελεσμάτων, τα οποία είναι επιτυχημένα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Όποιος πιστεύει ότι ο γιόκας του αξίζει παραπάνω και τον αδικούν στην Ασπίδα ας τον πάρει και ας τον πάει εκεί που νομίζει ότι θα τον αξιοποιήσουν καλύτερα. Βαρεθήκαμε να ακούμε μπαμπάδες που τα ξέρουν όλα. Νισάφι πια.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Θα συμφωνήσω με τον παραπάνω. Τα αποτελέσματα των τελευταίων χρόνων αποδεικνύουν την δουλειά που γίνεται στις ομάδες. Όποιος αμφιβάλλει παίρνει το παιδάκι του και το πηγαίνει αλλού. Εξάλλου αν δεν ήταν ευχαριστημένος από το φροντιστήριο αγγλικών του το ίδιο δεν θα έκανε??? Σταματήστε επιτέλους να βγάζετε το κομπλεξ σας μεσω των παιδιών σας. Ο αθλητισμός είναι από τα λίγα πράγματα στην Ελλάδα που λειτουργεί ακόμα με αξιοκρατία, ας μην το χαλάσουμε κι αυτό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Καλτσογιάννης Δημοσθένης10 Δεκεμβρίου 2012 στις 12:09 μ.μ.

    Το θέμα δεν είναι ο κάθε δυσαρεστημένος γονίος να παίρνει το παιδί του, θα πρέπει ο καθένας να αντιλειφθεί τον ρόλο του.Όταν υπάρχει διαφορετική άποψη για την λειτουργεία της ομάδας, θα πρέπει να απευθύνεται στο άτομο που μπορεί να δώσει απάντηση σε συγκεκριμένο ερώτημα και όχι να σχολιάζει χωρίς ταυτότητα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Καλτσογιάννης Δημοσθένης10 Δεκεμβρίου 2012 στις 12:18 μ.μ.

    Διευκρίνηση : ο σχολιασμός και από τις δύο πλευρές πρέπει να είναι επωνύμως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ειστε Απιστευτοι κοιταξτε που πηγε η συζητηση. Καθηστε και δουλεψτε παραπανω και να μην σας φταινε ολα τα αλλα .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. παρακαλω την αποψη σας για τον διαιτητη ρουκα κ τον σαλικιδη σε οσα ματς τους ειδατε κ την αποψη των προπονητων για αυτους τους 2 .το ρωταω γιατι τους βλεπω παντα διδυμο.ενας παικτης ειμαι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Από τους καλύτερους .
      Δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχουν παιχνίδια στα οποία είναι κακοί λόγω μέρας και άλλων αιτιών.
      Το καλό είναι πως πρώτα ο Ν.Σ είναι από τους ανθρώπους που θα ρωτήσουν εάν τα πήγαν καλά τι λάθη έκαναν και αν υπάρχει βίντεο .
      Το ίδιο και για τον Ρούκα αλλά αυτός θέλει μια δυό μέρες. Μάλλον φταίει η Καραγκούνικη καταγωγή του αλλά ο "Λαρσαίος " είναι γνώστης του αθλήματος
      Όταν κάνουν λάθη πρέπει να τα ακούνε!!!!!
      Και όταν είναι άψογοι ως συνήθως πρέπει να επιβραβεύονται.

      Διαγραφή
  11. Σε καμία περίπτωση οι διαιτητές δεν έκριναν το αποτέλεσμα.
    Δυστυχώς συμφωνώ με τα 'αρνητικά" σχόλια κατά του προπονητή της Ασπίδας.
    Κάτι δείχνει δυστυχώς να μην πηγαίνει φέτος καλά στην ομάδα.
    Νομίζω οτι σύντομα θα υπάρχουν δυσάρεστες εξελίξεις και μάλιστα τα "κάστανα απο τη φωτιά" θα τα βγάλει πάλι ο Κώστας Ιωαννίδης ως ο πλέον αποδεκτός απο όλους.

    Δεν θα συμφωνήσω με την όποια παρέμβαση γονέων στο έργο του προπονητή, αλλά όταν αυτές οι φωνές είναι πολλές τότε επιβαιβεώνεται οτι δεν υπάρχει καπνός χωρίς φωτιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Συμφωνείς με τα αρνητικά σχόλια και προλογίζεις σοβαρές ανακατατάξεις ?????
      Άρα πρέπει να είσαι γνώστης εκ των έσω -προπονητής (Ιωαννίδης δεν νομίζω-Παναγιωτόπουλος αποκλείεται κλπ) ή παράγοντας ή απλά λες μαλακίες και μάλιστα χοντρές.
      Και τις λες ανώνυμα και δεν υπάρχει τότε ούτε ίχνος σοβαρότητας ακόμη και στις μαλακίες που λες.
      Προτείνω να σε πάρουν ως σύμβουλο στήριξης και εννίοτε σαν προπονητή παικτών και γονέων.

      Διαγραφή
    2. Λιάνα Μαυρομουστάκη11 Δεκεμβρίου 2012 στις 8:39 μ.μ.

      Αγαπητέ Ανώνυμε που προβλέπεις 'δυσάρεστες εξελίξεις' στην ομάδα του παιδικού, που στ' αλήθεια στηρίζεσαι? Σε 'χαλάει' που ο προπονητής μας έφτασε την ομάδα εκεί που την έφτασε-να περάσουμε στην επόμενη φάση-όταν πολλοί δεν το φαντάζονταν? Είναι δυνατόν να τον καταδικάζεις έτσι επειδή έχασε έναν αγώνα?
      'Οσοι δηλαδή προπονητές κουβαλάνε 1ή 2 ήττες πρέπει να απομακρύνονται? 'Ετσι κρίνεις και άλλους προπονητές ή μόνο αυτόν? Σαν προσωπική εμπάθεια μου ακούγονται τα σχόλιά σου. Και δεν είναι έντιμο να κρύβεσαι πίσω από την 'ανωνυμία' σου προκαλώντας μας,εμάς τους αναγνώστες, να προσπαθούμε να μαντέψουμε ποιος είσαι. Ο καθένας μας έχει την ευθύνη των λόγων του!
      Τα πιαδιά μου παίζουν στην Ασπίδα χρόνια, και ο μεγάλος μου, ο Πάνος, παίζει στο παιδικό. Και εγώ δηλώνω fan των προπονητών μας-και των παλιών αλλά και των νέων (κυρίως του μικρού, του Χρήστου). Για μένα είναι απόλυτα επιτυχημένος αφού σε λίγους μήνες δες που φτάσαμε. Του αξίζουν πολλά μπράβο για πολλούς λόγους. Και είμαι σίγουρη οτι έχει ακόμα πολλά να καταφέρει!! Πάντως, να ξέρεις, δε μου μοιάζεις για γονιός του παιδικού!!!!
      (Επειδή φοβάμαι μήπως από άγνοια το υποβάλλω ως ανώνυμη,δηλώνω το όνομά μου)
      Λιάνα Μαυρομουστάκη

      Διαγραφή
  12. Ποιος θα το πιστευε οτι ολα τα παραπάνω σχολια θετικά και αρνητικά έχουν γίνει για έναν αγώνα που συμμετείχαν παιδιά ηλικίας 14-16 ετών. Αυτός που πιστεύει ότι κάτι δεν πάει καλά στην Ασπίδα ένα του απαντώ αγωνιστικά, δες μαλάκα την θέση που κατέχουν όλα τα αγωνιστικά μας τμήματα.
    Εσύ που κρίνεις τον κάθε προπονητή και δεν εισαι ευχαριστημένος ένα θα σε πω υπάρχουν κι αλλες ομάδες αλλά και άλλα αθλήματα που μπορείς να πας το παιδί σου και το τομάρι σου, κανέναν δεν κραταν με το ζόρι οι προπονητές.
    Η Ασπίδα ήταν, είναι και θα είναι πάντα δεμένη και στην κορυφή. Εσυ που μιλάς για την Ασπίδα δεν είσαι, δεν ανήκεις και δεν πρόκειται να γίνεις ποτέ Ασπιδαίος



    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ραφτόπουλος Πέτρος12 Δεκεμβρίου 2012 στις 10:34 π.μ.

    Για να τελειώνει η κακόγουστη συζήτηση, σας πληροφορώ ,ότι προπονητής της παιδικής μας ομάδας για φέτος - και αν θέλει - και του χρόνου, θα είναι ο κ. Βαχαρίδης Χρήστος. Στηρίζουμε απόλυτα τις επιλογές του και είμαστε ιδιαίτερα ευχαριστημένοι από το έργο του.
    Όσον αφορά αυτόν που ασχολείται μαζί μου , δηλώνω ότι δεν δέχομαι μαθήματα ήθους από ανώνυμους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Με αφορμή τα τελευταία απαράδεκτα, κακόβουλα και, ως συνήθως, ανώνυμα σχόλια θα ήθελα να δηλώσω τα εξής:
    1. Η απόφαση να φύγω από το πόστο του προπονητή της παιδικής ομάδας της Ασπίδας 2001 ήταν ξεκάθαρα δική μου και προήλθε εν πολλοίς από την ψυχική κούραση των τελευταίων 6 χρόνων από σχόλια και επικρίσεις που έκαναν κατά καιρούς "ειδικοί και μη", παρόμοια με αυτά που γίνονται και τώρα.
    2. Δεν θα άφηνα το συγκεκριμένο πόστο αν δεν ήμουν σίγουρος για την ποιότητα του επόμενου προπονητή. Ο Χρήστος Βαχαρίδης είναι εξαιρετικός προπονητής και κυρίως άνθρωπος και δίνει καθημερινά στο γήπεδο τον καλύτερο εαυτό του για να βελτιώσει όλους τους παίκτες της παιδικής μας ομάδας ανεξαιρέτως.
    3. Όσοι με γνωρίζουν σαν προπονητή ξέρουν πολύ καλά ότι δεν θα γυρνούσα ποτέ στην παιδική ομάδα, ακόμα και αν μου το ζητούσαν, για να πάρω την θέση ενός συναδέλφου, που είμαι σίγουρος για τις γνώσεις του, τις δυνατότητές του και τις επιτυχίες που θα προσφέρει στο σύλλογο.
    4. Ο σύλλογος μας διανύει μέχρι στιγμής μία από τις πιο επιτυχημένες χρονιές του σε παίδες-εφήβους-άνδρες και αυτό από μόνο του αποδεικνύει την ποιότητα της δουλειάς που γίνεται σε όλα τα επίπεδα.
    5. Τέλος θα παρακαλούσα αυτά τα κακεντρεχή σχόλια, από όπου κι αν προέρχονται, να σταματήσουν άμεσα γιατί μόνο κακό προκαλούν στην ομάδα μας. Αφήστε τους πρωταγωνιστές, που είναι οι παίκτες, να δουλέψουν και να ευχαριστηθούν αυτό που κάνουν. Είμαι σίγουρος ότι τα αποτελέσματα της δουλειάς που κάνουν οι παίκτες μας υπό την άριστη καθοδήγηση του Χρήστου Βαχαρίδη θα μας εκπλήξουν, όπως γίνεται και μέχρι τώρα, ευχάριστα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Τελικά η διοίκηση στηρίζει τον προπονητή....
    Ο Εφιάλτης κάθε προπονητή.....
    Χρήστο πέσαν να σε φάνε τη στιγμή που η ομάδα έχει περάσει στην επόμενη φάση.
    Για να κάνω το συνήγορο κάθε γονιός βλέπει μα ειδικά γυαλιά και συνήθως το παιδί του μηδενός εξαιρουμένου.
    Μέσα και γω . Ασφαλώς κακοσχολίασα γκρίνιαξα για κάποιες επιλογές κακές για το παιδί μου αλλά στην πορεία και έμαθα και είδα αλλά και έμαθα και είδαν και τώρα μετά από μια καθαρά ανθρώπινη δημοκρατική διαδικασία με καλά και τα κακά της πιστεύω ότι το επίπεδο συνεργασίας γονιών προπονητών παικτών παραγόντων. τουλάχιστον στην Ασπίδα είναι πάρα πολύ καλό .
    Έχει ένα επίπεδο συνεργασίας που δεν το συναντάς αλλού.
    Τώρα με τα όσα έγιναν σκέφτηκα πως αν δεν υπήρχε το blog αν έκαν λογοκρισία ίσως να ήταν όλα μια χαρούλα .
    Μάλλον κρυμένα κάτω από το χαλί θα ήταν. Έτσι ο καθένας μπαίνει στον πάγκο του και ανάλογα γίνεται διάσημος ή ρόμπα.
    Δεν νομίζω όμως ότι έπρεπε να γίνει τόσος ντόρος.
    Εδώ άλλες ομάδες κέρδισαν και κόντεψαν να σκοτωθούν!!!
    Φίλος προπονητής μου΄πε πως τα ίδια γίνονται παντού. Στην πρώτη στραβή σταυρώνουν τον προπονητή.
    Εντάξει γονείς είμαστε αλλά μάλλον ξεχνάμε ότι μεγάλωσαν τα παιδιά.
    Και η καλύτερη στήριξη για ένα προπονητή είναι οι παίκτες του. Ο Κ,Ιωαννίδης την έχει κερδίσει εδώ και χρόνια . Ο Χ,Βαχαρίδης είναι νέος και βρίσκεται στο καλύτερο δρόμο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΑΝΩΝΥΜΕ ΓΙΑ ΜΙΑ ΧΥΛΟΠΙΤΑ ΚΑΝΕΙΣ ΕΤΣΙ.........
    ΑΓΓΕΛΟΣ ΠΑΠΠΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή