Κυριακή 13 Απριλίου 2014

ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ ΕΦΗΒΙΚΟΥ

ΠΙΕΡΙΚΟΣ-ΜΟΥΔΑΝΙΑ  37-77
ΑΣΠΙΔΑ-ΚΑΣΤΟΡΙΑ  61-46

Τα φαβορί κέρδισαν σε μια διοργάνωση που δεν ταιριάζει ούτε στην πόλη που φιλοξενεί τους αγώνες ούτε και στο άθλημα.
Πολύ καλό το γήπεδο της ΝΕΑΠΟΛΗΣ αλλά αν είχαν και πίνακα και κυρίως  χρονόμετρο 24 δευτερολέπτων !!!  Ναι στο 2014 τα προκριματικά  γίνονται σε τέτοιες συνθήκες.
Δεύτερο περίεργο είναι η αναβολή παιχνιδιού παρόλη την προκήρυξη ότι τα παιχνίδια θα γίνουν από ΣΑΒΒΑΤΟ μέχρι την ΤΕΤΑΡΤΗ.  Το δεύτερο παιχνίδι της ΚΥΡΙΑΚΗΣ μεταξύ ΠΙΕΡΙΚΟΥ-ΑΛΜΥΡΟΥ πήρε αναβολή για την Μ.ΠΕΜΠΤΗ και θα γίνει στην ΛΑΡΙΣΑ.
Δεν γνωρίζω το πως και το γιατί αλλά από μόνο του δημιουργει πολλές υποψίες και βάζει στην πρίζα τους υπόλοιπους .
Τόσο καλά τα έχει οργανώσει η ομοσπονδία.

Στο πρώτο παιχνίδι η ομάδα του ΠΙΕΡΙΚΟΥ δεν είχε κανένα πρόβλημα απέναντι στην πολύ αδύναμη ομάδα των ΜΟΥΔΑΝΙΩΝ και κατέκτησε μια πολύ εύκολη νίκη .

Στο αμέσως επόμενο παιχνίδι είχαμε πιο πολύ ένταση αγωνιστικό πάθος .
Η ΚΑΣΤΟΡΙΑ πίστεψε στην νίκη και με όπλο την πιεστική άμυνα κατάφερε να δημιουργήσει διαφορά επτά πόντων στο ημίχρονο. Η ΑΣΠΙΔΑ έπεσε στην παγίδα και έκανε πολλά λάθη μαζί με την τραγική  ευστοχία της σε βολές και σουτ είδε τη διαφορά να φτάνει στο + 18 για τη ΚΑΣΤΟΡΙΑ.
Στο 4ο δεκάλεπτο  έκανε προσπάθεια και κατάφερε να μειώσει στους 9 πόντους αλλά δύο άστοχα τρίποντα μαζί με δύο λάθη έδωσαν την ευκαιρία στη ΚΑΣΤΟΡΙΑ να μεγαλώσει τη διαφορά στους 15 30 δεύτερα πριν τη λήξη.  Πιο δεμένη ομάδα η ΚΑΣΤΟΡΙΑ με περισσότερες εμπειρίες ήθελε πιο πολύ τη νίκη και την πήρε δίκαια.
Αύριο ΚΥΡΙΑΚΗ παίζουν ΑΣΠΙΔΑ -ΜΟΥΔΑΝΙΑ .
Περισσότερα  αύριο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου