Παρασκευή 18 Απριλίου 2014

ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ

Περίμενε πολύ ο φίλος για να απαντήσω.
Πρώτα έτσι λίγο προβοκατόρικα να σας πως ότι είναι πολύ εύκολο να σας βάλω στην πρίζα και να γράφετε διάφορα. Έτσι έχω πίσω και την χαμένη αναγνωσιμότητα  που έχασα πριν από καιρό αλλά δεν την μάζεψε κάνενα άλλο σαιτ. Ο λόγος γιατί στο σύνολο τους τα διάφορα σαιτ είναι τόσο αντικειμενικά που μπροστά τους το xanthibasket μοιάζει με παράδεισο.
       Και αυτό με λόγου γνώσης γιατί μια απλή περιήγηση είναι αρκετή.
Αυτό το έζησα και στο παιχνίδι με τον ΓΑΣ.
Φαίνεται ότι δεν έγινε τίποτα στο παιχνίδι δεν ακούσθηκε τίποτα άσχημο όλα έγιναν σύμφωνα με το αθλητικό πνεύμα.
Κανένας δεν έβρισε παίκτη αντίπαλης ομάδας δεν ακούσθηκε κανένα άσχημο μπινελίκι για μάνα -ες παικτών φιλάθλων της ΞΑΝΘΗΣ.
Φαίνεται ότι ήμουν σε άλλο γήπεδο γιατί στο βίντεο όταν υπάρχει η διακοπή των 2,5 λεπτών ακούγεται 'ενα γλυκό σύνθημα που εξυμνεί την ιδιότητα της μητέρας.
Επίσης σε κάποιο άλλο σχόλιο διάβασα ότι αυτά γίνονται και δεν πρέπει να παραξενεύομε.
Εντάξει αφού έτσι είναι και γίνονται ας τα συνεχίσουμε . Ποιός ο λόγος τώρα να μάθουμςε ότι δεν βρίζουμε παίκτες πόσο μάλλον ερασιτέχνες και ακόμη περισσότερο όταν είμαστε παίκτες και εμείς σε συνθήκες αναμονής για να παίξουμε σε ανδρική ομάδα.
Το δέχομαι αν θέλετε έτσι αλλά εκείνο για αθλητικό πολιτισμό που πάει ??
   Αν ήμουν λέει Κομοτηναίος τι θα έγραφα.
Νομίζω ότι είμαι στην ΞΑΝΘΗ που ανήκει στην ΘΡΑΚΗ νιώθω περήφανος γιαυτό γράφω για τις ομάδε της περιοχής μας και θέλω την ανάπτυξη του μπάσκετ και να δούμε κάποια στιγμή στην Α1 αντί να τρέχουμε σε ΔΡΑΜΑ τώρα και ΚΑΒΑΛΑ παλιά. Δεν νομίζω ότι έθιξα αγωνιστικά κάποια ομάδα ή παίκτες της αντίθετα και πιστεύω ότι αυτό φαίνεται στην διάρκεια του χρόνου ότι προσπαθώ να στηρίξω όσο μπορώ τις ομάδες και τους παίκτες της. Όταν βλέπω τα παιδιά μας να είναι μαζί μετά το παιχνίδι χαίρομαι πολύ . Όταν όμως τα βλέπω να μπινελικώνουν αντιπάλους δεν χαίρομαι και μπορώ να πω ότι πολλές φορές σταμάτημα τέτοιες άσχημες καταστάσεις.
Πριν από χρόνια είχα γράψει για τα όσα έγιναν στο παδικό πρωτάθλημα ΑΣΠΙΔΑ-ΓΑΣ με προπονητή τον ΚΑΜΑΡΑΚΗ   για "ΖΟΥΓΚΛΑ".
Οι φίλοι Ξανθιώτες με έκραξαν και τόνιζαν ότι κάνω κακό στο τοπικό μπάσκετ και πως το παίζω ντε και καλά υπεράνω . Στην πορεία νομίζω ότι είχα δίκιο γιατί τέτοιες άσχημες καταστάσεις μόνο κακό κάνουν.
Είμαι της άποψης πως δεν πρέπει να βρίζουμε κανένα παίκτη όποιας ομάδας παρά μόνο τους διαιτητές όταν αυτοί δεν έχουν τον έλεγχο του παιχνιδιού ή ότι πιστεύουμε ότι παίζουν υπέρ μίας ομάδας. Εκεί είμαστε και υπεύθυνοι των πράξεών μας γιατί ο αθλητικός νόμος είναι σκληρός.
Αλλά και πάλι δεν είναι σωστό. Θα ήθελα ατμόσφαιρα πολιτισμένη αλλά δεν είμαστε .

Από τα πιο ωραία σχόλια είναι αυτό με το ειδικό βάρος . Βάζει στη ζυγαριά τα πάντα και το αποτέλεσμα είναι σύμφωνα με αυτόν διαφορετικό σε κάθε περίσταση.
Πάντως είναι γάτα γιατί ξέρει ότι φορώ μαύρα γυαλιά.
Οι φίλαθλοι της ΞΑΝΘΗΣ θα πρέπει να είναι ευχαριστημένοι που στο τέλος έφυγαν από το γήπεδο ασφαλείς μαζί με τους φιλάθλους του ΓΑΣ .  Ε αυτό αν δεν είναι εξέλιξη τι άλλο θα μπορούσε να είναι. Έ ρε τυχεροί που είστε γιατί πιο παλιά άσε που δεν θα μπορούσατε να μπείτε στο γήπεδο τουλάχιστον θα τις τρώγατε στο τέλος. Είδατε βελτίωση!!!!!!!
Γράφεις όμως για πολιτισμό ΓΑΣ . Έξυπνα πας να βάλεις την ομάδα μέσα και αυτό αδικεί την ομάδα τους παίκτες κυρίως. Γιατί αυτοί είναι η ομάδα και όχι οι άλλοι.
Χωρίς παίκτες δεν υπάρχει ομάδα δεν υπάρχει μπάσκετ. Αυτοί τον ρόλο τους είδες μέσα στο παιχνίδι τον κράτησαν σε ένα άριστο επίπεδο. Οι άλλοι γιατί μπαίνουν στο ίδιο καζάνι με τους παίκτες ότν αδεν υπάρχει καμιά σύγκριση συμπεριφοράς ?
Φταίει η ομάδα αν κάποιοι είναι κάφροι? Αδικία για τους παίκτες.

Σε κανένα σχόλιο δεν είδα καμιά απάντηση ουσιαστική για το αν ο Κουτσογιάννης έκανε κάτι που τίναξε το παιχνίδι στον αέρα.
Επίσης δεν είδα να έχετε καταλάβει πως αρμόδιος είναι ο διαιτητής να κρίνει το πως και το γιατί.
      Αν αυτός κρίνει πως δεν υπαρχει πρόβλημα τότε τι???????
Γνωρίζω πως υπάρχει κόντρα μεταξύ του παίκτη και της πρώην διοίκησης του ΓΑΣ (διοίκησης και όχι ομάδας και παικτών) με οικονομικό άρωμα. Έχει να παίρνει χρήματα  ή κάτι τέτοιο .
               Φίλε μου δεν κατάλαβες όταν γράφω για το ψωμάκι.   Διάβασε καλύτερα και αν καταλαβαίνεις παλί τα ίδια δεν φταίω εγώ. Αν βάζω τετοιες λογικές σε παίκτες εγώ , οι άλλοι φίλαθλοι ,παράγοντες κλπ παρατρεχάμενοι τι κάνουν δηλαδή??? Για ψάξε λίγο καλύτερα.
   Τέλος για τον Βασίλη Στοάκη.
Την ίδια μέρα είχα επικοινωνία με τον Β.Σ  Πιστέψε ότι τον είχα στοχοποιήσει και ίσως τα είδα υπερβολικά κάποια πράγματα.
Γνωρίζω τον Βασίλη γνωρίζω την προσπάθεια που κάνει και ειδικά φέτος καταχάρηκα που μπλέχτηκε με τον Σ.Παπούη στην ανδρική ομάδα της ΑΕΚ.
    Το μεγαλύτερο του ελαφρυντικό είναι η ηλικία του και αγάπη του για το μπάσκετ αλλά μέχρι εκεί γιατί όταν περνάμε κάποιες γραμμές χρειάζεται λίγο προσοχή. Τα ίδια πέρασαμε πιστεύω όλοι όταν κάποια στιγμή ξεφύγαμε και κάποιος ποιό νηφάλιος θα έδειξε την άλλη πλευρά.
Δεν είναι κακό να σου τραβάνε τα αυτιά κάποιες φορές . Μαθαίνεις τα λάθη σου αρκεί να έχεις τα αυτιά ανοιχτά.
Από τον Β.Σ περιμένω σαν νέο παιδί να αλλάξει πολλά με την δύναμη του μέσου που έχει πολλά στον χώρο. Σαν νέος θα πρέπει κάποια στιγμή να πετάξει όλους εμάς την παλιοσαβούρα  που πιστεύει ότι έτσι γίνομαστε πιο μάγκες από τον χώρο και να φέρει γιατί μπορεί να το κάνει μαζί με τα υπόλοιπα παιδιά της ηλικίας του άλλο ήθος στον χώρο.
Χρειάζεται να μπούνε νέα παιδιά στον χώρο και κυρίως ως παράγοντες . Νομίζω ότι έχουμε κλείσει και γω μαζί τον κύκλο μας από όποιο μέρος είμαστε στον χώρο.


 Αυτά για την ώρα και ευχαριστώ που διαβάζετε το μπλογκ.
Αλλά πρέπει και εσείς να είστε ευχαριστημένοι γιατί ξεδίνετε..........

5 σχόλια:

  1. "Σε κανένα σχόλιο δεν είδα καμιά απάντηση ουσιαστική για το αν ο Κουτσογιάννης έκανε κάτι που τίναξε το παιχνίδι στον αέρα."
    Καλά, σε άλλο γήπεδο σήκωνε τις γροθιές του ο παίκτης μπροστά στους φιλάθλους της γηπεδούχου, αντι να στρέφεται προς αυτούς της δικής του ομάδος?
    Δεν έβγαλες ακόμα τα μαύρα γυαλια... ;-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όποιος σηκώνει τα χέρια ψηλά διαπράτει έγκλημα !!! Αυτό λες ???
      Οπότε σε κάθε παιχνίδι μεταξύ ομάδων των δύο πόλεων όποιος παίκτης σηκώνει τα χέρια με δική σου άδεια ( θα έχω τυπωμένη την απάντησή σου) θα ακούει για τν μάνα του -πόλη του όσα δεν μπορεί να φανταστεί.
      Τελικά καλύτερα που δεν έβγαλα τα μαύρα γυαλιά γιατί έχει πολύ φως αγγελικό τριγύρω και δεν το αντέχω..........

      Διαγραφή
  2. Άσε, ανώνυμε, δεν σε παίρνει άλλο. Μόλις σε έστειλε ο Admin για ύπνο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. δηλαδη κατα τη γνωμη σας ο κουτσογιαννης δεν ηταν προκλητικος καθ' ολη τη διαρκεια του παιχνιδιου? αν μεσα στην ξανθη αντιδρουσε αναλογα καποιος παικτης του ΓΑΣ τι θα λεγατε τοτε??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αν ρωτάς εμένα η απάντηση είναι με αποδείξεις ένα μεγάλο ΟΧΙ.
    Δεν είναι λίγες οι φορές που πανυγήρισαν παίκτες άλλων ομάδων "προκλητικά" με την δική σου άποψη και δεν έγινε τίποτα.
    Ασφαλώς και υπάρχουν κάφροι και εδώ αλλά αυτό το μαζικό "Μπινελίκι" δεν έγινε ποτέ ή σχεδόν πότε.
    Πριν από 5 χρόνια ο Γκαγκαλούδης κέρδισε μόνος του την ΞΑΝΘΗ (Α2) και στο τέλος πλην ελαχίστων τους δώσαμε συγχαρητήρια για την απόδοσή του . Μάλιστα είχε ξαφνιαστεί (φοβήθηκε) όταν ζητήσα να τον βάλω φωτό με άλλους Ξανθιώτες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή