Πέμπτη 30 Οκτωβρίου 2014

ΕΦΗΒΙΚΟ.....ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΑΝΑΒΟΛΗΣ

Η αργία που πήρα από τη σημαία είχε αποτέλεσμα να μη γνωρίζω και να μην παρακολουθήσω κανένα παιχνίδι ούτε και το σπουδαίο ντέρμπι μεταξύ ΑΡΙΩΝΑ και  ΓΑΣ.
   Ξέρω ότι πολλοί θα έχουν βγάλει τα δικά τους σενάρια ......Εντάξει τόσα χρόνια κολλημένοι είναι αυτό ξέρουν αυτό κάνουν.
Στον πρώτο όμιλο οι  πληροφορίες  από το serresbasket.

   Στον δεύτερο όμιλο  στο τοπικό ντέρμπι όπως μαθαίνω από το kavala-sports  ο ΑΣΤΕΡΑΣ  στην παράταση κέρδισε την ΑΓ.ΒΑΡΒΑΡΑ  79-88  (73-73). Νίκη με άνεση και για τους ΤΙΤΑΝΕΣ  τις ΚΡΗΝΙΔΕΣ  και το ΣΑΒΒΑΤΟ  στην ΚΑΒΑΛΑ  θα ξέρουμε ποια ομάδα θα πάρει κεφάλι στον όμιλο.
Προβάδισμα δίνω στους ΤΙΤΑΝΕΣ  γιατί είναι η καλή φουρνιά του παιδικού αλλά όμως η ωριμότητα που δείχνει ο ΑΣΤΕΡΑΣ  παρόλο που στα παιδικά πρωταθλήματα έβλεπε τη πλάτη των ΤΙΤΑΝΩΝ και το εντός έδρας παιχνίδι του δίνει το δικαίωμα να ελπίζει .

Μεγαλύτερος ανταγωνισμός υπάρχει στον τρίτο όμιλο.
Εδώ ξεκάθαρη πρωτιά έχει ο ΑΡΙΩΝΑΣ που στο παιχνίδι της προηγούμενης αγωνιστικής με ένα ΣΟΥΠΕΡ  ΣΑΒΒΟΥΛΙΔΗ   σημείωσε  40 πόντους  ενώ είναι ουσιαστικά απροπόνητος (Γ ΛΥΚΕΙΟΥ) έδειξε τη μεγάλη του κλάση.
 Ο ΑΡΙΩΝΑΣ  έδειξε πως είναι το αφεντικό στον όμιλο.Με τη νίκη του επί του δεύτερου ανταγωνιστή μιας και κέρδισε και τον άλλο εκτός την ΑΣΠΙΔΑ  δείχνει να πατάει γερά στη κορυφή. Όπως μαθαίνω ήταν ένα πολύ επιθετικό παιχνίδι με ένα παίκτη από κάθε ομάδα να ξεχωρίζει .
 Τον αναφερθέντα ΣΑΒΒΟΥΛΙΔΗ από τον ΑΡΙΩΝΑ και τον ΜΑΝΑΚΑ  από τον ΓΑΣ  που ήταν κυρίαρχος στην ρακετα σημεώνοντας 34 πόντους.. Πρέπει να ήταν από τα πιο χορταστικά παιχνίδια σε αντίθεση με το προηγούμενο παιχνίδι μεταξύ ΑΣΠΙΔΑΣ  και ΑΡΙΩΝΑΣ που στρίβαμε τα ματάκια μας από αυτά που βλέπαμε.  Η  ΑΕΚ  πήρε τη πρώτη νίκη της  μέσα στον ΕΘΝΙΚΟ 49-64  .
        Το ΣΑΒΒΑΤΟ  στην ΚΟΜΟΤΗΝΗ  θα ξέρουμε ποια ομάδα θα μείνει ζωντανή στο κυνήγι του ΑΡΙΩΝΑ .
  Ο  ΓΑΣ  υποδέχεται την ΑΣΠΙΔΑ  και όποιος χάσει δεν έχει ελπίδες διεκδίκησης της πρώτης θέσης.  Τα εφηβικά πρωταθλήματα έτσι όπως έχουν εξελιχθεί τα τελευταία χρόνια είναι ανοιχτά σε κάθε αποτέλεσμα και τα όποια φαβορί αλλάζουν γρήγορα.
Κύρια αιτία το κατά πόσο έχουν διάθεση και  πόσο έχουν προπονηθεί οι παίκτες των ομάδων 
 Τα έχουμε πει πολλές φορές ....




 ΤΑ  ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΤΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

1ος ΟΜΙΛΟΣ

2η Αγωνιστική
Ημ/νίαΩραΓήπεδοΑγώνας                                               Σκορ
5/11/20146:00:ΣΕΡΡΩΝ/ΟΜΟΝΟΙΑΣΣΕΡΡΕΣ ΑΕ - ΟΡΦΕΑΣ
5/11/20146:00:ΣΕΡΡΩΝ/ΔΑΚΙΚΑΡΟΙ - ΡΟΥΠΕΛ

2ος ΟΜΙΛΟΣ


2η Αγωνιστική
Ημ/νίαΩραΓήπεδοΑγώνας                                              Σκορ
1/11/20142:00:ΚΑΒΑΛΑΣ/ΠΟΤΑΜΟΥΠΑΝΘΗΡΕΣ - ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ
5/11/20144:00:ΚΑΒΑΛΑΣ/ΠΟΤΑΜΟΥΑΣΤΕΡΑΣ  - ΤΙΤΑΝΕΣ ΑΣ
1/11/20148:00:ΚΑΒΑΛΑΣ/ΠΟΤΑΜΟΥΑΓ.ΒΑΡΒΑΡΑ - ΗΡΑΚΛΗΣ
3η Αγωνιστική


3ος  ΟΜΙΛΟΣ

2η Αγωνιστική
Ημ/νίαΩραΓήπεδοΑγώνας                                                 Σκορ   


ΑΛΕΞ/ΠΟΛΗΣΕΘΝΙΚΟΣ  - ΦΙΛΙΑ 20 - 0
1/11/20148:00:ΚΟΜΟΤΗΝΗΣΓΑΣ - ΑΣΠΙΣ
2/11/20142:00:ΞΑΝΘΗΣ/ΜΠΑΛΤΑΤΖΑΡΙΩΝ -  ΑΕΚ
3η Αγωνιστική






ΑΣ










Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου