Πέμπτη 20 Νοεμβρίου 2014

ΠΑΙΔΙΚΟ 23/11/2014

2ος  ΟΜΙΛΟΣ

Για τον όμιλο αυτό  στον οποίο ο ΑΣΤΕΡΑΣ  οδηγεί τη κούρσα και σίγουρα θα περάσει πρώτος και αήττητος το kavalasports τα έχει όλα.


Αγωνιστική
Ημ/νίαΩραΓήπεδοΑγώνας                                                   Σκορ
22/11/20143:00:ΓΕΩΡΓΙΑΝΗΣ ΚΛΕΙΠΑΓΓΑΙΟ- ΠΑΝΘΗΡΕΣ
23/11/201411:30ΔΡΑΜΑΣ/ΔΓΑΤΙΤΑΝΕΣ  - ΑΣΤΕΡΑΣ
23/11/20143:00:ΑΜΥΓΔΑΛΕΩΝΑΜΑΚΕΔΟΝΕΣ  -ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΠΟΛΗ
23/11/20147:00:ΔΡΑΜΑΣ/ΔΓΑΑΠΟΛΛΩΝ  - ΚΑΟ ΔΡΑΜΑΣ




3ος  ΟΜΙΛΟΣ
Μια ομάδα της ΚΑΒΑΛΑΣ  η ΕΝΩΣΗ  οδηγεί την κούρσα με τον ΑΙΑΝΤΑ να ακολουθεί και κολλητά την ΑΣΠΙΔΑ. Η ΕΝΩΣΗ μάλλον περνάει πρώτη το λιγότερο και  το ποιά θα είναι η συνοδός της θα ξεκαθαρίσει σε αυτή την αγωνιστική.
ΑΙΑΝΤΑ   και ΑΣΠΙΔΑ λύνουν τις διαφορές τους  στην ΚΟΜΟΤΗΝΗ 15.00μμ
Στον πρώτο γύρο ο ΑΙΑΝΤΑΣ με την επιλογή της ζώνης σαν αμυνα μπλοκάρισε τα ατού της ΑΣΠΙΔΑΣ  και πήρε μια σπουδαία νίκη. Με  δεύτερη νίκη  εξασφαλίζει κατά πολύ τη δεύτερη θέση για τον επόμενο γύρο. Η ΑΣΠΙΔΑ  με τον αέρα της πολύ καλής εμφάινισης και της άνετης επικράτησης στο τοπικό ντέρμπι με τον ΑΡΙΩΝΑ  έχει κάθε λόγο να πιστεύει ότι μπορεί να κάνει τη διαφορά και να κερδίσει. Υπάρχει αισιοδοξία από παίκτες και προπονητή αλλά και τους προπονητες της εξέδρας που ήταν ενθουσιασμένοι με την απόδοση και τη νίκη την προηγούμενη αγωνιστική.


2η Αγωνιστική
Ημ/νίαΩραΓήπεδοΑγώνας                                               Σκορ
22/11/20143:00:ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ ΑΙΑΣ  - ΑΣΠΙΣ
22/11/20143:00:ΞΑΝΘΗΣ/ΜΠΑΛΤΑΤΖΑΡΙΩΝ  - ΧΡΥΣΟΥΠΟΛΗ
23/11/20143:00:ΚΑΒΑΛΑΣ/ΔΑΚΚΑΒΑΛΑΣ Ε.Κ. - ΠΟΤΑΜΟΥΔΙΑ


4ος  ΟΜΙΛΟΣ

Ο ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ  ηγείται αλλά πολύ γκρίνια μετά από κάθε νίκη του. Και ο λόγος η επιλογή στην αμυντική αντιμετώπιση των αντιπάλων. Η μόνιμη επωδός όλων είναι πως η ομάδα παίζει μόνο ζώνη σαράντα λεπτά .
Αν είναι έτσι  και η νγώμη που έχω για την παραπα΄νω αμυντική τακτική είναι γνωστή θα έλεγα  πως έτσι κερδίζονται μόνο αποτελέσματα αλλά δεν μαθαίνουν τα παιδιά.
Θα πρέπει να καταργηθεί η ζώνη σε κάθε περίπτωση στα παιδικά το λιγότερο πρωταθλήματα.
Την ΘΥΕΛΛΑ υποδέχεται ο πρωτοπόρος ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ   την ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ  η ομάδα της ΑΕΚ με τους μικρούς να έχουν ακόμη μια ευκαιρία για εμπειρίες. ΦΙΛΙΑ -ΕΘΝΙΚΟΣ  και ΓΑΣ -ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ  τα υπόλοιπα παιχνίδια.

2η Αγωνιστική
Ημ/νίαΩραΓήπεδοΑγώνας                                                         Σκορ
23/11/201412:00ΚΟΜΟΤΗΝΗΣΓΑΣ  - ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
22/11/20146:00:ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣΦΙΛΙΑ  - ΕΘΝΙΚΟΣ
23/11/20147:00:ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ ΑΕΚ  - ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ
23/11/20142:00:ΑΛΕΞ/ΠΟΛΗΣΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ Α - ΘΥΕΛΛΑ



4 σχόλια:

  1. ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΤΕ ΑΛΛΑ ΤΥΧΑΙΑ ΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΓΙΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΕΠΕΣΕ ΚΑΙ Η ΣΕΛΙΔΑ ΑΥΤΗ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΣΑ ΜΕ ΛΥΠΗ ΜΟΥ ΤΑ ΟΣΑ ΛΕΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΖΩΝΗ ΚΛΠ. ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΕΙΧΑΤΕ ΕΝΑ ΒΙΝΤΕΟ ΣΤΟΝ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΑΓΩΝΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΜΠΑΣΚΕΤ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΘΥΕΛΑ ΦΕΡΡΩΝ.......65-44 ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΟΜΑΔΑ Ο ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ. ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΟΛΑ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΞΕΡΟΥΝ ΜΠΑΣΚΕΤ ΑΛΛΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΗΘΟΣ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΟΥΝ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΕΣΑ ΜΕ ΚΑΘΑΡΟ ΤΡΟΠΟ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΚΑΙ ΓΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ Η ΟΠΟΙΑ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΙ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ. ΑΞΙΖΕΙ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟΝ ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΠΡΟΠΟΝΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ 9,30 ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΜΕΧΡΙ ΤΑ ΜΕΣΑΝΥΧΤΑ ΛΟΓΩ ΕΛΛΕΙΨΗΣ ΩΡΩΝ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΘΥΕΛΑ ΦΕΡΡΩΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΗΝ ΒΟΗΘΑΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ (ΠΕΣ ΤΕ ΠΟΙΟΝ ΒΟΗΘΘΑΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΕΙΣ) ΕΧΕΙ ΜΟΝΗ ΤΗΣ ΕΝΑ ΓΗΠΕΔΟ ΥΠΕΡΟΧΟ ΚΑΝΕΙ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΟΤΙ ΩΡΑ ΘΕΛΕΙ ΟΣΟ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΟΠΟΤΕ ΘΕΛΕΙ. ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΤΙΣ ΟΜΑΔΕΣ ΤΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΜΕΤΡΗΤΕΣ ΚΑΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΧΑΜΟΣ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΠΡΩΤΟΠΑΡΕΙ ΩΡΕΣ. ΑΡΑ ΛΟΙΠΟΝ ΜΕ ΑΝΤΙΞΟΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ ΑΞΙΖΕΙ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΡΑΒΟ ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΑ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΑΡΙΣΤΟΙ ΚΑΙ ΑΚΟΥΡΑΣΤΟΙ ΣΤΙΣ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΟΥΧΟΙ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ. ΣΕΒΑΣΤΕΙΤΕ ΤΑ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΜΑΛΛΟΝ ΤΟΝ ΚΟ ΚΕΡΑΜΑΡΗ ΠΟΥ ΣΗΚΩΝΕΙ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΑΡΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΠΤΥΧΘΕΙ ΤΟ ΜΠΣΚΕΤ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΜΕ ΦΙΛΟΞΕΝΕΙΤΕ ΕΔΩ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΧΑΡΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΝΑ ΕΡΘΕΤΕ ΝΑ ΑΠΟΛΑΥΣΕΤΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΙΘΕΙΑ ΗΘΙΗΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΔΕΥΤΕΡΟ ΛΟΓΟ ΤΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΥΠΕΡΟΧΟΥ ΑΘΛΗΜΑΤΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Για την ζώνη υπάρχει συνεχής γκρίνια από τις υπόλοιπες ομάδες. Αυτά μου λένε αυτά γράφω κακώς μεν γιατί δεν έχω εικόνα αλλά οι αποστάσεις είναι τέτοιες που δεν γίνεται αλλιώς.
    Αν εσείς λέτε ότι δεν παίζετε ζώνη συνεχώς το δέχομαι τόσο απλά.
    Δεν φτάνουν τα μπράβο και όχι μόνο στα παιδιά της ομάδα σου αλλά σε όλα αξίζουν πολλά μπράβο δε νομίζεις?

    Για τα προβλήματα που υπάρχουν στην ΑΛΕΞ/ΛΗ υποδομές έχω αναφερθεί πάρα πολλές φορές και μάλιστα θα πρέπει να ανατρέξετε σε μια από τις τελευταίες για να πάρετε μια γεύση των απόψεών μου πάνω στο πρόβλημα.
    Τονίζω μάλιστα ότι θα πρέπει όλοι οι μπασκετικοί της πόλης να τα βάλουν κάτω και όλοι μαζί (αν γίνεται αυτό που μάλλον είναι αδύνατο) να ψάξετε λύσεις και να πιέσετε.

    Και μια τελευταία πρόταση αν μπορείς γίνε ο εκπρόσωπος της ομάδας στέλνοντας υλικό για δημοσίευση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ευχαριστώ για την απάντησή σου. Είμαστε ακριβώς στην ίδια συχνότητα. Για τις υποδομές δεν βοηθάει κανείς γιατί ενδιαφέρονται για τον βόλεϋ του εθνικού μόνο και είμαστε ανσγκασμενοι να ακολουθούμε 6 ξένους παίχτες κ να καταδικάζονται τόσα παιδάκια......ναι μπράβο σε όλα τα παιδάκια που αφιερώνουν τις ώρες τους στα γήπεδα και όχι στα καφέ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν κάνει τίποτα. Θέλω να ξέρουν όλοι ότι σκοπός του μπολγκ είναι να δώσει βήμα σε όλους και να προβάλει κυρίως μέσω φωτογραφιών τα παιδιά . Ξέρω ότι όλα τα παιδιά θέλουν να βλέπουν τον κόπο τους να ανταμοίβεται έστω και με αυτό το τρόπο.
      Είναι λίγο αλλά αυτό μπορώ. Χρειάζεται όμως η συμμετοχή και συμπαράσταση όλων και κυρώς των ομάδων. Τόσο καιρό ζητάω να στέλνουν στοιχεία φωτογραφίες αλλά η ανταπόκριση είναι μικρή.
      Το email μου είναι dimcrop@rocketmail.com

      Διαγραφή