Παρασκευή 27 Φεβρουαρίου 2015

Κ.ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ συνέντευξη πριν το παιχνίδι.....

Κάποτε στα χρόνια της Α2  είχα καθιερώσει να παίρνω δηλώσεις από τον προπονητή της ομάδας πριν από κάθε παιχνίδι .  Νομίζω ότι με βάση τη μεγάλη προσπάθεια που γίνεται στην ΑΣΠΙΔΑ αλλά και το μέγεθος του αντιπάλου  μια συνέντευξη με τον προπονητή της ΑΣΠΙΔΑΣ  Κ.ΙΩΑΝΝΙΔΗ έχει άλλη σημασία. 

 
 
 
 
xanthibasket  Πάμε για νίκη?

Εδώ που φτάσαμε δεν υπάρχει σκέψη για άλλο αποτέλεσμα, πάμε σε όλα τα παιχνίδια για την νίκη. Εχουμε μπροστά μας 9 τελικούς.

xanthibasket  Με τον ΠΡΟΜΗΘΕΑ ?

Για μένα  είναι η πιο ποιοτική ομάδα της κατηγορίας με παίκτες που άνετα έπαιζαν σε μεγαλύτερη κατηγορία.Η εμπειρία τους από τα μεγάλα σαλόνια είναι δεδομένη.
 Υπάρχει τόσο μεγάλη μπασκετική ποιότητα που σε κάνει να τρομάζεις.
Δεν είναι ομάδα σαν τα ΠΕΥΚΑ, όπου εκεί υπάρχει ένα συγκεκριμένο μοντέλο αγωνιστικό με πίεση 40 λεπτών και πρέπει να βρεις τρόπο να την αντιμετωπίσεις  διαφορετικά έχασες. Εδώ  η ατομική αξία του κάθε παίκτη παίζει μεγάλο ρόλο και δεν είναι ένας-δύο αλλά σχεδόν όλη η ομάδα. Το συγκεκριμένο παιχνίδι χρήζει ειδικής αντιμετώπισης και υψηλής συγκέντρωσης.

xanthibasket   Και ποιο είναι το πλάνο ?

Θέλουμε να πιέσουμε συγκεκριμένους παίκτες σε όλη τη διάρκεια και γιαυτό θα χρειαστούν όλοι μα όλοι οι παίκτες να είναι σε πλήρη ετοιμότητα. Αν τους αφήσουμε να κάνουν εύκολα το παιχνίδι τους είμαστε χαμένοι από χέρι.
Από κει και πέρα θα πρέπει στην επίθεση να έχουμε καλή παρουσία να έχουμε τη διάθεση και την ευστοχία που είχαμε στα δύο τελευταία παιχνίδια και φυσικά να μην κάνουμε κοιλιά σε κάποιο διάστημα. Αν έχουμε σταθερότητα και μείνουμε πιστοί στο αγωνιστικό μας πλάνο θα μπορέσουμε να φανούμε ανταγωνιστικοί και να διεκδικήσουμε την νίκη.

xanthibasket   Προβλήματα αγωνιστικά?

Πάντα υπάρχουν φέτος αλλά δεν θα σταθώ σε αυτά, έχουμε μάθει να ζούμε μαζί τους. Όλοι οι παίκτες μου και οι 14 είναι έτοιμοι όποτε χρειαστούν. Περιμένω από όλους να δείξουν το πάθος και την θέληση που δείχνουμε το τελευταίο διάστημα.

xanthibasket     Αν έρθει η νίκη τότε η υπόθεση σωτηρία φαντάζει πιο βατή. 
Πιστεύεις ότι υπάρχουν ελπίδες να συμβεί αυτό;

Αν δεν το πίστευα δεν θα παλεύαμε καθημερινά στο γήπεδο. Είναι φανερό ότι υπάρχει σαφής βελτίωση σε αγωνιστικό πρόσωπο όσο και σε ψυχολογία. Οι παίκτες πιστεύουν στον εαυτό τους και στην ομάδα και αυτό είναι το σημαντικότερο. Είναι αλήθεια ότι λόγω απειρίας χάσαμε κάποια παιχνίδια που ίσως μας κοστίσουν  αλλά αυτή την στιγμή δεν έχουμε την πολυτέλεια να τα σκεφτόμαστε. Πρέπει να επικεντρωθούμε στα 9 παιχνίδια που απομένουν και να παλέψουμε τις πιθανότητές μας.

xanthibasket    Εβαλες τρεις ομάδες από κάτω λείπει μία . Ποια θεωρείς ποιό πιθανή.

Πριν λίγες εβδομάδες είμασταν προτελευταίοι, τώρα είμαστε τέταρτοι από το τέλος. Και τότε πέφταμε και τώρα πέφτουμε. Θέλει πολύ μεγάλη προσπάθεια ακόμη και θα παίξουν ρόλο οι ισοβαθμίες. Μόνο ο ΓΑΣ έχει υποβιβαστεί μέχρι τώρα. Από εκεί και πέρα η ΧΑΝΘ είναι σε δύσκολη θέση αλλά δεν θα τα παρατήσει εύκολα και πιστεύω θα κάνει ζημιές. Με τον Αίαντα ισοβαθμούμε αλλά τον έχουμε κερδίσει στον Εύοσμο που είναι μεγάλο πλεονέκτημα. Στρατώνι, Φοίνικας, Παλαμάς, Καλαμαριά συμπληρώνουν το γκρούπ που θα παλέψει για την σωτηρία. Εμείς πραγματικά δεν κάνουμε υπολογισμούς. Σκεφτόμαστε και προετοιμάζουμε καθέναν χωριστά από τους τελικούς που απομένουν και ελπίζουμε στο τέλος να καταφέρουμε το θαύμα της παραμονής.
Κλείνοντας ένα μεγάλο ευχαριστώ στους παίκτες της ομάδας μου, που παλεύουν καθημερινά στις προπονήσεις και είναι οι πρωταγωνιστές της μεγάλης προσπάθειας που κάνουμε.
 
 

5 σχόλια:

  1. ΠΑΜΕ ΡΕ ΣΤΡΑΤΩΝΙ!!!ΠΑΜΕ ΡΕ ΠΡΟΜΗΘΕΑ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σε τσουζει πολυ ε?Ελα σημερα γηπεδο και φωναξε υπερ του στρατωνιου ψευτομαγκα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΝΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ...ΠΛΗΡΩΣΕ ΜΟΥ ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΚΑΙ ΕΡΧΟΜΑΙ!ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΣΕ ΦΟΒΗΘΩ "ΨΕΥΤΟΜΑΓΚΑ"...ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΣΑΣ ΟΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΑΛΛΗ ΟΜΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΕΧΘΡΟΣ?ΕΡΑΣΙΤΈΧΝΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ασπιδάρα γερά, σήμερα όλοι θα είμαστε γήπεδο για να βοηθήσουμε να πάρεις την νίκη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ

    ΑπάντησηΔιαγραφή