Πέμπτη 26 Μαρτίου 2015

A1 ΘΕΣΕΙΣ 1-6 28/3/15

 Ξεκινάει και πάλι η τελική φάση θέσεις 1-6 και ουσιαστικά η μάχη είναι για τις δύο πρώτες θέσεις με τους ΑΣΤΕΡΑ-ΑΕΚ & ΠΑΝΣΕΡ/ΚΟ να έχουν κίνητρο και τους τρεις υπόλοιπους ναι μεν να έχουν τη χαρά της συμμετοχής αλλά και τη στεναχώρια των πολλών χιλιομέτρων χωρίς να υπάρχει και ουσιαστικό κίνητρο. Πόση σημασία έχει εάν η ΦΙΛΙΑ ή το ΡΟΥΠΕΛ να βγούνε πέπτοι ή έκτοι αλλά την ίδια στιγμή θα ξοδέψουν και μερικές εκατοντάδες ευρώπουλα ..........

Any way που έλεγε και ο παππούς μου .
ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΕΚ  η μεγάλη μάχη της αγωνιστικής. Πρώτη η ΑΕΚ που κέρδισε στον πρώτο γύρο και το λιγότερο που θέλει είναι μια ήττα με μικρότερη διαφορά των 9 πόντων  Το αντίθετο θέλει ο ΑΣΤΕΡΑΣ γιατί και στην ισοβαθμία θα έχει πλεονέκτημα η ΑΕΚ.
 Θέλει νίκη και μάλιστα με διαφορά συν 10 πόντοι .Τώρα σε νίκη της ΑΕΚ  μάλλον θα είναι η επόμενη πρωταθλητρια και τότε θα έχουμε δύο ομάδες της ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ στην Γ΄ μάλλον την ΑΣΠΙΔΑ από τη ΞΑΝΘΗ τρεις στην Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ από τη ΘΡΑΚΗ και όπως δείχνουν ΣΑΝΤΑ και ΤΙΤΑΝΕΣ δεν είναι και στα καλύτερα .....Τότε προβλέπονται πολλά ντέρμπι  σκληρά. Αυτά με τη λήξη των πρωταθλημάτων  .  Σε φουλ προετοιμασία και οι δύο ομάδες με τη πίεση να είναι μεγάλη. Σε τέτοια κρίσιμα παιχνίδια μπορεί να δούνε το πιο βαρετό και με πολύ σκοπιμότητα παιχνίδι οι θεατές ή μια ματσάρα ολκής. Ελπίζω το δεύτερο.

ΘΥΕΛΛΑ-ΠΑΝΣΕΡ/ΚΟΣ
Ο έτερος διεκδικητής θέλει νίκη αλλά είναι δύσκολο αυτό στο χωριό των ανυπότακτων .
Αυτοί ψάχνουν  τη νίκη για να στήσουν γιορτή.
 Έχουν την καλύτερη ψυχολογία έχουν καυτή έδρα για να δούμε εάν η προσπάθεια του φιλοξενούμενου για άνοδο θα σταματήσει εκεί η θα συνεχίσει με αρκετές ελπίδες.


Το πιο αδιάφορο βαθμολογικά παιχνίδι είναι το τελευταίο.
 ΡΟΥΠΕΛ-ΦΙΛΙΑ με μόνο τη χαρά του παιχνιδιού .

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

ΘΥΕΛΛΑ -ΠΑΝΣΕΡ/ΚΟΣ
ΑΣΤΕΡΑΣ-ΑΕΚ
ΡΟΥΠΕΛ-ΦΙΛΙΑ




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου