Πέμπτη 26 Μαρτίου 2015

ΠΑΙΔΙΚΟ ΑΥΛΑΙΑ.............

Τελευταία αγωνιστική  του παιδικού με τον πρωταθλητή να είναι γνωστός εδώ και δύο αγωνιστικές.
Οι  ΙΚΑΡΟΙ πήραν τη σκυτάλη από τους ΤΙΤΑΝΕΣ  δικαιότατα .
 Μια ομάδα με καλύτερη πληρότητα από τις υπόλοιπες .
Είναι και μια επιστροφή του Ν.ΣΕΡΡΩΝ σε πρωτιές μετά από διακοπή μεγάλου χρονικού διαστήματος.
Οι ΙΚΑΡΟΙ δίνουν το τελευταίο παιχνίδι στην ΚΑΒΑΛΑ κα΄τι που έχει τη δική του σημειολογία γιατί και οι δύο ομάδες της πόλης ΕΝΩΣΗ και ΑΣΤΕΡΑΣ είχαν βάλει ψηλά τον πήχη. Οι ΙΚΑΡΟΙ στην προηγούμενη φάση είχαν κερδίσει εντός εκτός τον ΑΣΤΕΡΑ  και έτσι έμενε μόνο η ΕΝΩΣΗ για να διεκδικήσει τη πρωτιά.
Η ήττα της ΕΝΩΣΗΣ από τον συντοπίτη ΑΣΤΕΡΑ  έσβησαν γρήγορα τα  όνειρα για διακρίσεις και επιστροφή της σε επιτυχίες μετά από καιρό. Στη συνέχεια ήρθε η ήττα μέσα στις ΣΕΡΡΕΣ και όλα τελείωσαν. Στο τελευταίο παιχνίδι θα παλέψει για το γόητρο .

Ο ΑΣΤΕΡΑΣ είχε όνειρα .
 Τα προηγούμενα χρόνια με τον Α.ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗ στο τιμόνι είχε στήσει μια πολύ καλή υποδομή. Από την αφάνεια και την ανυποληψία κέρδισε την εκτίμηση πρώτα με΄σα στη πόλη του και στη συνέχεια έδειξε πως έχει βάλει γερές βάσεις. Αλλαγή στο τιμόνι με την φυγή του Α.Δ  και την είσοδο του Λ.ΜΑΓΙΑΝΝΗ από την ΣΑΝΤΑ ως προπονητής πια στην παιδική ομάδα του ΑΣΤΕΡΑ.
 Για να λέμε την αλήθεια και όποιος κάνει ότι δεν το ξέρει πως δεν ήταν μόνο απλά μια απομάκρυνση ενός προπονητή και εδώ του Α.Δημητριάδη  για διάφορους λόγους υπήρχε ολόκληρο παρασκήνιο . Πως αλλιώς θα πήγαιναν οι παίκτες της ΣΑΝΤΑ στον ΑΣΤΕΡΑ.
 Είναι οι παράπλευρες απώλειες.
Σαν μικρή συμβουλή γιατί τα της πόλης τα έζησα καιρό .......είναι κακό σε σύντομο χρονικό διάστημα  να θέλεις να γίνεις βασιλικότερος του βασιλέως.
Ίσως κάποιοι φίλοι να παρεξηγηθούν αλλά νομίζω καλύτερα να λέμε τα πράγματα με το όνομά τους .

Ο ΑΣΤΕΡΑΣ  πάει στη ΞΑΝΘΗ για να αντιμετωπίσει την ΑΣΠΙΔΑ.
Μια ΑΣΠΙΔΑ με τον Χ,ΒΑΧΑΡΙΔΗ στο τιμόνι να δίνει σταθερά το παρών τα τελευταία δύο από τα τρία χρόνια που είναι στην θέση του προπονητή στις τελικές φάσεις.
Είχαν χαμηλά τον πήχη θα έλεγα ήταν τουλάχιστον αυτός πολύ προσγειωμένος και ήξερε μέχρι που μπορεί να πάει η βαλίτσα. Έδειξε με τον τρόπο που αγωνιζόταν η ομάδα του ότι θέλει να μάθει στα παιδιά πως να γίνονται καλύτεροι ατομικά και ομαδικά .Και μόνο ότι δεν είχε την άμυνα ζώνης στις σκέψεις είναι τεράστιο θέμα. Δεν εγκλωβίσθηκε στη σκοπιμότητα του αποτελέσματος.
 Μόνο εκείνες οι νίκες με τεράστιες διαφορές λίγο ξίνισαν προσωπικά εμένα αλλά επιλογή δική του και της ομάδας του ήταν   και όλα καλά.
Ασφαλώς  και θα πρέπει όλοι στην ΑΣΠΙΔΑ να νιώθουν ότι πήγαν καλά. Θα έλεγα ότι είχαν ίσως την καλύτερη περιφέρεια άλλα έπασχαν σε μεγάλο βαθμό μέσα στη ρακέτα. Μπορεί κάποιοι παίκτες να έκαναν φιλότιμες προσπάθειες αλλά φαίνεται ότι δεν ήταν αρκετοί μπροστά στην υπεροπλία που είχαν ΙΚΑΡΟΙ και ΕΝΩΣΗ γιατί ο ΑΣΤΕΡΑΣ πάνω κάτω ήταν στα ίδια.
Ένα μεγάλο μπραβο στα παιδιά για την πορεία τους.
Υπήρξαν παιχνίδια που σε καθήλωναν με τη προσπάθεια και το πάθος που είχαν τα παιδιά.

Κλείνοντας να ευχηθώ την καλύτερη δυνατή πορεία στην ομάδα των ΙΚΑΡΩΝ.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου