Δευτέρα 30 Νοεμβρίου 2015

Γ΄ΕΘΝΙΚΗ 8η αγωνιστική

ΟΡΦΕΑΣ,  ΓΑΣ  και  ΑΕΚ  οι κερδισμένοι της αγωνιστικής.
ΑΣΠΙΔΑ.  ΣΑΝΤΑ, ΓΣΕ, ΙΚΑΡΟΙ  οι χαμένοι.
Ο  ΓΑΣ  έκανε την δεύτερη του συνεχόμενη νίκη με αντίπαλο τους ΙΚΑΡΟΥΣ  σε ένα δυνατό παιχνίδι με συνεχή εναλλαγή του σκορ. Η τύχη χαμογέλασε  στο τέλος στον ΓΑΣ.

Η  ΑΕΚ  πήρε ένα σπουδαίο διπλό  μέσα στην Ελευθερούπολη. Τώρα ατενίζει με μεγαλύτερη σιγουριά την συνέχεια.  Ο ΓΣΕ  με την ήττα του βάζει ακόμη ένα μεγάλο εμπόδιο  για την συνέχεια. Είναι ακόμη νωρίς  γιατί είμαστε μόλις στην 8η  αγωνιστική.

Η  ΑΣΠΙΔΑ  το πάλεψε  περιόρισε επιθετικά τον αντίπαλο  αλλά δεν της χαμογέλασε η τύχη . Θα μπορούσε να είναι αυτή η νικήτρια  του παιχνιδιού.
Είναι άλλη μία απόδειξη για την ποιότητα της  .

Στο ντέρμπι της Θεσ/νίκης χαμογέλασε η ΧΑΝΘ  που κέρδισε για ένα πόντο  όταν ο γηπεδούχος είχε ευκαιρίες να πάρει την νίκη αυτός στο τέλος αλλά ήταν άστοχος.

Σπουδαία εκτός έδρας νίκη για τον ΟΡΦΕΑ.

Η ΧΑΛΚΗΔΟΝΑ  κέρδισε και τον ΒΑΟ.

Ένα ακόμη δικπο της παιχνίδι έχασε  η ΣΑΝΤΑ  γιατί πολύ απλά στο τέλος δεν λειτούργησε σαν ομάδα.Η συνέχεια είναι πολύ δύσκολη.



Γέφυρα-Ασπίδα Ξάνθης        64-60 ΒΑΟ-Χαλκηδόνα                    78-86 Ελευθερούπολη-ΑΕΚ              62-81 Αρετσού -Ορφέας                    74-84 Ζέφυρος 02 -ΧΑΝΘ                 76-77 Γαλάτιστα-Αγία Βαρβάρα       69-68 ΓΑΣ -Ίκαροι Σερρών               71-63


ΦΥΛΛΑ ΑΓΩΝΟΣ 

Πηγή. http://www.infobasket.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου