Σάββατο 4 Σεπτεμβρίου 2010

Μεγάλη πίκρα

Είμαι σκασμένος τόσο που το πρώτο που έκανα να γράψω ένα σχόλιο στο blog allstarkourouna με τον οποίο συμφωνώ σε όλα σε ότι έχει να κάνει με την κριτική του για το κατά πόσο είναι σωστό να είναι προπονητής της Εθνικής ο Γιόνας.
Ελλείψει μαέστρου όσο καλοί και να είναι οι παίκτες δεν υπάρχει ομάδα.
Τι κόλλημα με το ρόστερ.
Τι του έκανε ο Πρίντεζης ο Βουγιούκας και δεν πήραν χρόνο συμμετοχή και έσκασε τους ίδιους και ίδιους παίκτες.
Βιονικοί να ήταν οι Διαμαντίδης Σπανούλης θα τα είχαν φτύσει από καιρό αλλά είναι τέτοια η ποιότητα και το πα΄θος τους που τα έδωσαν όλα. Κρίμα για τον Σόφο που έκανε το καλύτερο του παιχνίδι με δύο και τρεις αντιπάλους αλλά δεν είχε καμιά βοήθεια . Καλά σε τέτοιες φάσεις δεν θα πρέπει να υπάρχει δεύτερος ψηλός που αυτονόητα θα μένει ελεύθερος να σπάσει την τριπλή παγίδα των αντιπάλων?? Τι δουλειά είχε ο Μπουρούσης να παίζει 2-3 χιλιόμετρα μακρυά από την ρακέτα ??
Δεν θα μπορούσε να δώσει βοήθειες ο Βουγιούκας και να έχουμε ψυχολογικό πλεονέκτημα?
Γιατί αυτό ήταν το μειονέκτημα της ομάδας.Οπότε παίρναμε κάποια διαφορά δεν είχαμε το καθαρό μυαλό να την κρατήσουμε . Εντάξει έβαλε και το χεράκι της λίγο μια πολύ κακή διαιτησία αλλά αυτό δεν είναι δικαιολογία.
Το παιχνίδι θα μπορούσαμε να το καθαρίσουμε απέναντι σε μια Ισπανία που δεν ήταν και ότι καλύτερο. Εκνευρίσθηκαν όταν παίζαμε καλή άμυνα και όποτε παίρναμε διαφορά ή έκαναν λάθη ο προπονητής της πάντα έκοβε τον ρυθμό μα τάιμ άουτ. Αντίθετα ο δικός μας δεν έκανε τίποτα ανάλογο και ειδικά στο σημείο όπου βγήκε αντεπίθεση και αντί για πάσα ο Ζήσης έκανε άστοχο τρίποντο θα έπρεπε να πάρει τάιμ άουτ και να ηρεμήσει την ομάδα. Ξέχασα 'εβαλε 10 ΄΄ πριν το τέλος τον Πρίντεζη για να την ανατροπή. Την επόμενη φορά ας πάρει μόνο 8 παίκτες γιατί τόσους χρησιμοποιεί σε αντίθεση με όλους τους άλλους που δοκιμάζουν συστήματα παίκτες τακτικές.
Είναι όμως τόσα πολλά τα λάθη που έγιναν από τα προηγούμενα παιχνίδια όταν δεν προσπάθησε να δώσει λύσεις στην Ζώνη που με τόση ευκολία μας έπαιζαν όλοι.
Τόσα παιχνίδια που είδα και σχολίαζα μαζί με τον μικρό ένα ήταν το συμπέρασμα μας . Ότι καταφέρουν θα το καταφέρουν μόνοι τους οι παίκτες .
Φυσικά δεν τελείωσε τίποτα γιατί με πιο καλή δουλειά άλλο προπονητή θα υπάρξουν και πάλι επιτυχίες γιατί και καλούς παίκτες έχουμε αλλά και η νέα φουρνιά είναι και αυτή καλή . Ας ξυπνήσουν λίγο εκεί στην ομοσπονδία και να δούνε τα λάθη που κάνουν .
Για κλείσιμο σήμερα θα πρέπει να πούμε όλοι πιστεύω ένα μεγάλο μπράβο στα παιδιά και ειδικά στον πολύ καλό Σπανούλη  τον Διαμαντίδη που σε αυτό το παιχνίδι έδειξε γιατί θεωρείται ο καλύτερος Ευρωπαίος αμυντικός στον Ζήση που πάλεψε αλλά και στο θηρίο που έφαγε το ξύλο της ζωής του τον Σοφοκλή που αν είχε λίγο βοήθεια και καλύτερη διαχείριση από τον προπονητή θα καθάριζε μόνος του το παιχνίδι.

Ασπίδα Γυναικεία ομάδα μπάσκετ

Όταν ξεκινάς να κάνεις ένα αφιέρωμα  πρέπει να ζυγίσεις  το ειδικό βάρος το κατά πόσο το αντικείμενο που θα ασχοληθείς έχει κάποια βαρύτητα αξία κάποια τέλος πάντων επιτυχία που να αξίζει. Μένω στο τελευταίο γιατί μετά την πίκρα με την ανδρική ομάδα υπάρχει κάτι που μπορεί να αναπληρώσει την πίκρα  όχι σε τόσο μεγάλο βαθμό αλλά και μόνη της είναι  πολύ μεγάλη η επιτυχία των κοριτσιών της Ασπίδας και δεν μπορεί να καλυφθεί με ένα αφιέρωμα.

Παρασκευή 3 Σεπτεμβρίου 2010

Πως!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Φήμες πολλές και κανείς δεν ξέρει εάν είναι μέσα στα πλαίσια να σταματήσει ο κουρνιαχτός .
Και τι λένε οι φήμες ??????????
Πως μπορεί να αλλάξει έδρα η ομάδα της Καβάλας !!!!!!!!!

Mεταγραφές Α2

Πιο σίγουρη πληροφόρηση δεν υπάρχει ο κύριος Νίκος έχει τον τρόπο του !!!!!!!!!!!

Πέμπτη 2 Σεπτεμβρίου 2010

Αφιερώματα.

Λίγο πριν την έναρξη των πρωταθλημάτων και λέω να κάνω μια καλή παρουσίαση ομάδων όλων των επιπέδων από την πόλη μας και όχι μόνο.
Στην πορεία είναι σχεδόν έτοιμο ένα μικρό αφιέρωμα για την μεγάλη επιτυχία της Γυναικείας ομάδας της Ασπίδας αρκεί να το τρέξουν λίγο πιο πολύ οι αρμόδιοι .
Σκυτάλη σιγά σιγά με φωτογραφίες των παικτών αλλά και το τι περιμένουν στη νέα χρονιά αγωνιστικά πάντα από το σύνολο των αγωνιστικών τμημάτων της πόλης μας.
Όποιος φίλος προπονητής εκτός Ξάνθης θέλει να γίνει μια παρουσίαση των αγωνιστικών τμημάτων της Ακαδημίας του δεν έχει παρά να επικοινωνήσει μαζί μου .
Πίστευα πάντα πως η δημοσιότητα η προβολή  μόνο βοήθειες μπορεί να δώσει ίσως όχι αρκετή αλλά με την συνεργασία μπορεί να γίνουν πολλά.

Η αθλητική ενημέρωση στην ΘΡΑΚΗ .

Ήταν κάτι που έπρεπε να γίνει εδώ και αρκετό καιρό ...Αλλά κάλιο αργά παρά ποτέ.
Το ξέρετε πολύ πριν από μένα και ίσως να μην χρειάζεται αναφορά αλλά για λόγους τάξης θα πρέπει να γίνει μια αναφορά από το xanthibasket.
Και ο λόγος  για το πολύ καλό αθλητικό site της ΘΡΑΚΗΣ  με ειδήσεις και σχόλια για ότι έχει σχέση με τον ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ στην περιοχή μας.Κάντε κλικ στο τίτλο .
http://thrakisport.gr/

Τετάρτη 1 Σεπτεμβρίου 2010

Κλήρωση Α2 Γυναικών.

Μπορεί να μην έχουμε ανδρική ομάδα στην Α2 αλλά υπάρχει άξιος αντικαταστάτης στην Α2 Γυναικών με την ομάδα της Ασπίδας.Μετά την προσπάθεια στα μπαράζ και την επιτυχή εκβασή τους τώρα αρχίζουν τα δύσκολα με πρώτο αντίπαλο την Καλαμαριά στον ΔΑΚ στις 21 Νοεμβρίου