Παρασκευή 17 Ιουλίου 2015

ΕΚΛΟΓΕΣ ΒΑΡΥΣΗΜΑΝΤΟ ΔΙΑΓΓΕΛΜΑ από τον blogger.

Αποτέλεσμα εικόνας για καλπη σκιτσοMε το ΟΧΙ  που έγινε  ΝΑΙ  σε μία νύχτα λογικό είναι το ενδιαφέρον να πέσει στα μεγάλα και να

φύγει εντελώς από την μέση η υπόθεση εκλογές στην ΕΚΑΣΑΜΑΘ.
Για το δημοψήφισμα έκανε στάση από το play-station   ο Κωστάκης και έβγαλε βαρυσήμαντο λόγο τόσο βαρύ που αμφιβάλω ότι θα μπορέσει το παλικάρι από την κούραση να ξανασηκωθεί .
 Έτσι αποφάσισα να κάνω το δικό μου διάγγελμα  να δώσω στην ΜΑΖΑ που περιμένει τις αποφάσεις μου που θα κρίνουν το μέλλον του χώρου.
Πριν όμως να βάλω κάποια πράγματα στην θέση τους αλλά και τι επικρατεί  αυτή τη στιγμή.

Ξέρετε εάν έχουν βάση όλα αυτά τα παλαβά που γράφω πως πολλοί περιμένουν να δώσω γραμμή τότε ο χώρος είναι για κλάματα.

Δύο είναι τα στρατόπεδα που υπάρχουν αυτή τη στιγμή και το καταλαβαίνεις μόλις κάνεις την πρώτη νύξη σε οποιονδήποτε. Με ποιόν είσαι με τον ΝΙΚΟ ή τον ΣΩΤΗΡΗ που σημαίνει ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ εναντίον ΒΕΖΥΡΤΖΗ  ( δεν ξέρω εάν κάνω λάθος το όνομα).
Δύο πρώην σύμμαχοι  πριν από τρία χρόνια σε εκείνες τις αξέχαστες εκλογές σε εκείνες τις εκλογές που οι ομάδες έχασαν μία ευκαιρία αλλά κέρδισαν πρώτα την διάλυση της λυκοφιλίας
(βλέπε σήμερα ) και την για πρώτη φορά ανάδειξη της επιλογής από τις ίδιες του τρόπου λειτουργίας της ΕΚΑΣΑΜΑΘ από αυτές ως κυρίαρχο θέμα.
Τότε πίστευα και πολλοί άλλοι ότι θα πρέπει οι ομάδες να ελέγχουν το πως και το γιατί.
Το ίδιο πιστεύω και δυσκολεύομαι να πιστέψω ότι υπάρχουν μόνο δύο εναλλακτικές σε αυτές τις εκλογές.
Η διάλυση του ΔΣ της ΕΚΑΣΑΜΑΘ  και η  προκήρυξη εκλογών ήρθαν μέσα από τη σύγκρουση  των Νικολόπουλου και Χαραλαμπίδη για σοβαρά ζητήματα.
Αποτέλεσμα εικόνας για καλπη σκιτσοΦάνηκε πως το μέγεθος των προβλημάτων είναι μεγαλύτερο από όσο μπορούν να διαχειρισθούν και κατέληξαν σε εκλογές



Προφανώς πιστεύουν ότι με την αναβάθμισή τους από τις ομάδες θα μπορέσουν να περάσουν τα δύσκολα και να πάρουν αποφάσεις που πριν δεν μπορούσαν.
Ακούγεται καλό αλλά κρύβει μία φάκα.
Τι θα αλλάξει έτσι ώστε να παρθούν αποφάσεις καλύτερες οι ίδιοι θα είναι όπως φαίνεται αν έχουν βάσει όλα όσα ακούγονται.
 Θα αλλάξουν οι συσχετισμοί και θα είναι πιο εύκολο έτσι.
                       Δείτε τώρα μετά από τρία χρόνια το πρώτο κέρδος της κόντρας.

Γιατί να υπάρχουν μόνο δύο προτάσεις γιατί σώνει και καλά να υπάρχουν δύο γραμμές  στη λογική είτε είσαι με εμάς ή με τους άλλους.
Θεμιτό να θέλεις αξιώματα  και κανένα πρόβλημα να γίνει πρόεδρος ο Σωτήρης ο Νίκος κλπ.
Αλλά κατ εμέ θα ήταν καλύτερο τα υπόλοιπα μέλη να έχουν δύναμη να ελέγχουν έτσι ώστε ο κάθε πρόεδρος να είναι υπόλογος στα μέλη του ΔΣ  τις ομάδες  .
   Σε απλά Ελληνικά  θα έπρεπε οι ομάδες με τους υποψήφιους που κατεβάζουν να έχουν σαν πρώτο στόχο την σωστή λειτουργία πρώτα της ένωσης και μετά την ανάδειξη προέδρου
.Θα έπρεπε να μην έμπαιναν στο τρυπάκι με ποιον είναι αλλά να ξεκαθάριζαν πως προέχει η ΈΝΩΣΗ και μετά η ανάδειξη προέδρου της.
Και μετά ας έβγαινε ο κάθε υποψήφιος  να διεκδικήσει την θέση μια θέση που εκ των πραγμάτων τότε θα ήταν ελεγχόμενη και όχι ενός ανδρός αρχή.
Και σαν συνηγορία σε αυτό δείτε πως την ίδια μέρα θα γίνουν εκλογές και ταυτόχρονα θα γίνει συζήτηση για τον τρόπο διεξαγωγής των νέων πρωταθλημάτων.
 Δεν έχω κα΄νενα ζήτημα για τον αν θα βγει ο Νίκος ο Σωτήρης ή κάθε άλλος επίδοξος για πρόεδρος.
         Καλώς να βγούνε αλλά όχι με τον τρόπο που έβγαιναν τόσα χρόνια και προκοπή δεν είδαμε.
Απλά λοιπόν σας λέω ότι δεν είμαι με κανένα είμαι με τις ομάδες και με την μεγάλη ευκαιρία δεύτερη στη σειρά να αναλάβουν οι ομάδες τις τύχες τους.
 Αν κάποιος από τους δύο έχει σαν στόχο αυτό είμαι μαζί του. Και το μαζί του δεν σημαίνει πως θα μπω στην διαδικασία.
Είναι αλήθεια πως είχα πολλές επαφές και ακόμη περισσότερες προτάσεις για επανάληψη της προσπάθειας. Ξέρετε όπως όλοι η έπαρση είναι συναίσθημα της στιγμής.
 Η "Αναγνώριση"  και την βάζω σε εισαγωγικά  είναι μεγάλο δέλεαρ και εύκολα σε πάει στην κατηγορία των ψώνιων.
Νιώθω περήφανος για τη προσπάθεια που έγινε τότε από επτά τρελούς και οι καρποί αγαπητοί αντίπαλοι και όχι είναι τώρα εμφανείς αλλά μετά από σκέψη είδα πως δεν μπορώ να ξαναμπώ σε αυτό το λούκι.
Το να πας κόντρα στο κύμα είναι δύσκολο .
 Άκουσα τα χίλια μύρια αλλά από την άλλη είδα πως κέρδισα σε αναγνώριση και σεβασμός που μπορεί να μεταφρασθεί σε ιδιότυπο φόβο.
Εδώ είναι που καραδοκεί η προσωπική έπαρση που έγραφα παραπάνω. Ευτυχώς αυτό το ξεπέρασα γρήγορα  γιατί δεν μου το επιτρέπει η φιλοσοφία μου και η στάση ζωής που έχω σε θέματα εξουσίας.
Δηλώνω αντιεξουσιαστής κάθε μορφής αλλά συμμετέχω σε όλες τις κοινές δράσεις.
Είμαι υπέρ του εμείς και όχι του εγώ.
 Είδα πως αυτή η τρέλα έκανε κακό σε ανθρώπους δικούς μου γιατί όταν δεν μπορούν να χτυπήσουν το γαϊδούρι (εγώ) χτυπάνε το σαμάρι...
Προσπάθησαν να προβάλουν μια διαφορετική εικόνα για μένα πως έχω την τάση της εξουσίας τόσο για εκδίκηση όσο και προσωπική προβολή και ότι συνεπάγεται αυτή.
Είναι αλήθεια ότι θα μπορούσα (γιατί μάγκες μου έχετε πρόβλημα ακούτε τον κάθε ένα που σας γαργαλάει τα αυτιά και σας κάνει ότι θέλει )  να κάνω τη βόλεψή μου   πιο άνετη .
 Θα μπορούσα να πάρω το ανάλογο κομμάτι εξουσίας και να πετυχαίνω προσωπικούς στόχους.
Κατάλαβα πως το ρημάδι το μπλοκ έχει δύναμη  .
 Κάθε μαλακία που γράφω την ζυγίζεται.
Τώρα μετράτε με ποιόν είμαι ....Και λυπάμαι γιατί πλην ελαχίστων δεν καταλάβατε ότι πρέπει να είστε με τον εαυτό σας και να ακολουθούν άνθρωποι σαν εμένα.
Δεν είμαι με κανένα και είμαι με εκείνους τους φίλους που τώρα είναι λίγοι αλλά θα γίνουν πολλοί που θέλουν να αλλάξουν τα πάντα.
Δεν κάνω πίσω για τί κουράστηκα ή φοβάμαι κάνω στην άκρη γιατί απλά όπως εξήγησα σε ένα φίλο δεν προλαβαίνω.
Πριν από τρία χρόνια είχα την πολυτέλεια του χρόνου  και ήξερα πως εάν γίνει κάτι θα μπορέσω να σπαταλήσω χρόνο προσωπικό να τον στερήσω από την οικογένειά μου  για να προσφέρω και αυτό το προσ΄φερω το εννοώ.
Τώρα δεν μπορώ δεν έχω χρόνο για πολλούς λόγους.
 Φαίνεται από την συχνότητα των αναρτήσεων.
Και σε μια τέτοια περίπτωση με έλλειψη πολύτιμου χρόνου ξέρω ότι δουλειά δεν θα γίνει.

 Δεν είναι έπαρση αυτά που γράφω .
Δεν νιώθω ότι πρέπει να βγω και να πάρω άποψη και θέση γιατί είμαι σκοτεινός παράγοντας που κινεί τα νήματα.
Αντίθετα θέλω να είμαι ειλικρινής με τον εαυτό μου    . Θα ήθελα να προσφέρω αλλά πρακτικά δεν μπορώ.
Είχα καημό να αναλάβω το αναπτυξιακό κομμάτι να τρέξω για να αναδείξουμε επιτέλους τα ταλέντα μας  να κάνουμε την υποδομή αρχή και τέλος της ΕΚΑΣΜΑΘ.
Το ήθελα πολύ σε τέτοιο βαθμό που είχα καταρτίσει ολόκληρο σχέδιο έκανα επαφές  βρήκα τότε που ήταν πιο εύκολο χορηγούς  παρόλο που ήξερα  ότι δεν θα παίρναμε την πλειοψηφία   στο Δ.Σ  .
Όμως παρόλα αυτά  έκανα μια δουλειά που θα μπορούσε να βγάλει πολλά.
Στην συνέχεια έριξα κάποιες αδέσποτες αλλά τότε που να τις ακούσουν.
Είχαν κερδίσει και ως συνήθως δεν έβλεπαν δίπλα τους.
Ο  χρόνος όμως  είναι ο καλύτερος κριτής.
Και ο γυμνός όσο και να θέλει δεν μπορεί να κρυφτεί.
     Παρότρυνση προς όλες τις ομάδες. Κατεβάστε όσους περισσότερους μπορείτε με γνώμονα το κοινό συμφέρον  και στη συνέχεια διαλέξτε όποιον πιστεύετε ότι μπορεί και έχει διάθεση να σας ακούσει και να κάνει τις αλλαγές που χρειάζονται. Αποφασίσθε τότε εσείς ποιός μπορεί να πάει ένα βήμα πιο πάνω την υπόθεση μπάσκετ και δώστε την συγκατάθεσή σας με όρια πολλά.
Καλό βόλι  και όποιος βγει με το καλό να προσφέρει.
Θα πρέπει να περάσουν επιτέλους οι εποχές που έκαναν καρίερα μέσω ΔΣ  ΕΚΑΣΑΜΑΘ.
Όποιος μπορεί να προσφέρει καλώς  τους άλλους στο σπίτι τους να τελειώνουμε.

Με όλο το σεβασμό  καλό βόλι..............