Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου 2016

ΛΕΥΚΙΠΠΟΣ ...................

    Η καλή αγωνιστική εικόνα και βέβαια το θετικό αποτέλεσμα απέναντι σε ένα αντίπαλο μεγαλύτερης κατηγορίας σίγουρα τόνωσαν το θετικό κλίμα που υπάρχει στην ανδρική ομάδα του ΛΕΥΚΙΠΠΟΥ.
Και αυτό ήταν κάτι παραπάνω τόσο από την διάθεση παικτών προπονητών  όσο και από τις συνεχείς κινήσεις βελτίωσής που κάνει η διοίκηση της ακαδημίας.
Χαρακτηριστικά ο προπονητής της Π.ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ τόνισε πως η ομάδα έβγαλε ένα πείσμα στα τελευταία λεπτά  είχαν  διάθεση οι παίκτες να αποδείξουν τι μπορούν να κάνουν και το έδειξαν.
Είμαστε σε καλό στάδιο σε κάθε επίπεδο και σίγουρα στα επόμενα παιχνίδια θα υπάρχει συνεχής βελτίωση . Αν βρεθεί και λύση εκεί που πονάμε σίγουρα το μέλλον θα είναι καλύτερο.
                                                                                                                                                       Στην λογική βελτιωνόμαστε σε κάθε επίπεδο αγωνιστικό οργανωτικό και είμαστε δίπλα σε παίκτες και προπονητές η διοίκηση της ακαδημίας προχώρησε σε μία ακόμη κίνηση βελτίωσης του αγωνιστικού επίπεδου της ομάδας.
Από σήμερα και όποτε χρειαστεί θα έχει την εθελοντική βοήθεια* ενός ανθρώπου που ξέρει καλά τον χώρο και δεν είναι άλλος από τον
 Κο Χ"ΝΙΚΟΛΑΟΥ.
            Είχαμε μια μικρή κουβέντα κυρίως για το πως κρίνει το όλο εγχείρημα στο κομμάτι της οργάνωσης ΄και τόνισε : " Είναι πολύ σημαντικό  που γίνονται τέτοιες ομαδικές προσπάθειες, έχουν φτάσει σε πολύ υψηλό οργανωτικό επίπεδο και μακάρι να γίνουν οδηγός για τους υπόλοιπους. Μόνο έτσι θα υπάρξει άνθηση στον χώρο"
                Είναι μικρό το χρονικό διάστημα από την σύλληψη της ιδέας μέχρι την δημιουργία την στελέχωσή της με παίκτες από τον ΜΑΡΤΙΟ μέχρι τώρα είναι 5 και κάτι μήνες και οργανωτικά η δουλειά που έγινε είναι στο καλύτερο δυνατό σημείο με την τάση για συνεχή βελτίωση έτσι ώστε σιγά σιγά ο καθένας να ξέρει τι πρέπει να κάνει και γιατί. Γίνεται μια μεγάλη προσπάθεια να υπάρξει ένα είδος αυτοματισμού ,  του ρόλου που θα διαδραματίζει ο  κάθε ένας. Και όπως τόνιζαν χαρακτηριστικά οι άνθρωποι της διοίκησης από τον πρόεδρο μέχρι τα μέλη έριξαν πολύ δουλειά και συνάμα πολύ ξενύχτι όλο αυτό το διάστημα  αλλά η ανταμοιβή τους είναι η προπόνηση των μικρών η διάθεση που δείχνουν που σίγουρα τους δίνει δύναμη να συνεχίσουν.
Στο αγωνιστικό κομμάτι αύριο η ομάδα θα αντιμετωπίσει την ομάδα του ΕΘΝΙΚΟΥ ΑΛΕΞ/ΛΗΣ στις 05,00 στην ΑΛΕΞ/ΛΗ.  Ενώ ετοιμάζεται και για το τουρνουά  που έρχεται.
Ταυτόχρονα γίνεται αναζήτηση άσσου σημείο που έχει εμφανή αδυναμία η ομάδα στα δύο παιχνίδια  που έδωσε.
Είναι παρήγορο σε τέτοιους δύσκολους καιρούς να υπάρχει όρεξη και διάθεση για προσφορά από μπασκετικούς ανθρώπους και τα αποτελέσματα είναι συγκρίσιμα .
Με απλά λόγια αυτή η κίνηση πέρα από το ότι έβαλε στο προσκήνιο άλλη μία ακαδημία-ομάδα που δείχνει αξιομνημόνευτη οργάνωση δείχνει εκ των πραγμάτων και στους υπόλοιπους τι πρέπει να κάνουν .
              Σπρώχνει  τα πράγματα να γίνουν καλύτερα και γίνονται και σίγουρα κερδισμένο σε βάθος χρόνου θα είναι το μπάσκετ αρκεί τα μυαλά όλων να είναι προσγειωμένα .

Δεν ξέρω εάν κάποιοι θα το πάρουν ως λιβάνισμα το άρθρο. 
Απλά να θυμίσω στα 9-10  χρόνια  που πέρασαν έγιναν πολλές μα πολλές παρουσιάσεις και προβολές προσπαθειών στο μέτρο του δυνατού όχι μόνο στην πόλη αλλά στην ευρύτερη περιφέρεια. Σκοπός ήταν και είναι κάθε καλή προσπάθεια να βρίσκει χώρο και ανταμοιβή  χωρίς ωραιοποιήσεις . Τουλάχιστον στον τομέα αυτό έχω να προβάλω λόγο και έργο και θα πρέπει όλοι μα όλοι να βλέπουμε το ποτήρι μισογεμάτο και κάθε νέα κίνηση άσχετα εάν πιστεύουμε ότι μπορεί να πειράξει κεκτημένα με θετικό τρόπο. Ο  ανταγωνισμός σε σπρώχνει . Εάν θέλεις μπορείς να μείνεις εκεί που είσαι και να περιμένεις σαν σταματημένο  ρολόι να δείξει δύο μόνο φορές στις 24 ΄΄ωρες την σωστή ή διαλέγεις τον δύσκολο δρόμο να τρέξεις να προλάβεις να μπεις μπροστά κλπ κλπ. Και χαίρομαι γιατί βλέπω πως αυτό το δρόμο ακολουθούν .

* Είναι πολύ σημαντικό να υπάρχουν άνθρωποι σαν τον Χ"Νικολάου με τον συμβουλευτικό ρόλο τους τόσο στις μικρές ηλικίες όσο και στα αγωνιστικά τμήματα . Η συσσωρευμένη εμπειρία του είναι πολύτιμη  . Δεν αρκεί να είσαι καλός προπονητής κυρίως στις μικρές ηλικίες το πιό σημαντικό είναι να είσαι και παιδαγωγός . Εκεί είναι που υπάρχει ένα έλλειμμα στις ακαδημίες σε όλη την Ελλάδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου