Κυριακή 14 Μαΐου 2017

ΛΕΥΚΙΠΠΟΣ-ΡΟΥΠΕΛ 64-56

Τρίτο συναρπαστικό παιχνίδι ανάμεσα στις δύο ομάδες με την νίκη πρόκριση να πηγαίνει στον γηπεδούχο ΛΕΥΚΙΠΠΟ με 64-56. Η διαφορά των 8 πόντων δημιουργήθηκε κυριολεκτικά στα τελευταία δεύτερα του παιχνιδιού.
Και για τις δύο ομάδες υπήρχαν ιδιαίτερα στοιχεία που της ταλαιπώρησαν .
Για τον ΛΕΥΚΙΠΠΟ προέκυψε η αλλαγή στο προπονητικό κομμάτι .
Αντί των Π.Παπαδόπουλου και Ν.Μουρβάκη προπονητής ο Π.Πεχλιβανίδης.
Για το ΡΟΥΠΕΛ συμπλήρωσε κοντά ένα μήνα χωρίς προπονήσεις γιατί δεν είχε γήπεδο???








Και για τις δύο ομάδες το παιχνίδι δεν το "καθάρισαν" οι φίρμες τους.
Για τον ΛΕΥΚΙΠΠΟ ο Μίλαν ίσως να έκανε το χειρότερό του παιχνίδι και σίγουρα θα πρέπει να βρει τον καλό του εαυτό στα παιχνίδια με τον ΓΣΕ  εάν θέλει να ελπίζει σε πρόκριση της ομάδας του.
Αν σε αυτό το παιχνίδι ο Ψάλτου ήταν απλά θετικός θα ήταν πολύ διαφορετική η εξέλιξη του.
Από την άλλη το ΡΟΥΠΕΛ είχε τον Καρνάβα αλλά όλα τα λεφτά τα ευρώ ήταν το Νο 8  πρώτιστα που δεν έχανε την μάλα με τίποτα σημείωνε καθοριστικούς πόντους και το Νο 12  δύο παιδιά της εφηβικής ομάδας του ΡΟΥΠΕΛ.
ΣΕΒΑΣΜΟΣ  στον Σ.Ιωαννίδη (και στους μικρούς)  που στηρίζεται στους νέους και αυτοί των δικαιώνουν.
Δεν ξέρω καλύτερη πληρωμένη απάντηση σε πολλούς ειδήμονες του προπονητικού χώρου.
Στο πρώτο δεκάλεπτο το παιχνίδι έδειξε πως είναι υπόθεση μίας ομάδας. Εντελώς διαφορετικός ο ΛΕΥΚΙΠΠΟΣ έδειξε άλλο χαρακτήρα αμυντικό .
Κατάφερε να εξαφανίσει σε αυτό το δεκάλεπτο την μεγάλη απειλή από το Νο 8 . Έτσι το ΡΟΥΠΕΛ δεν μπορούσε  να απαντήσει και ο ΛΕΥΚΙΠΠΟΣ πήρε διαφορά στο σκορ.
21-13  το πρώτο δεκάλεπτο με το ΡΟΥΠΕΛ να τους σημειώνει προς το τέλος του.
Δεύτερο δεκάλεπτο αλλαγή εικόνας.Η καλή εικόνα του ΛΕΥΚΙΠΠΟΥ πήγε περίπατο . Το ΡΟΥΠΕΛ ανέβασε στροφές και έφτασε τη διαφορά στους 4εις πόντους .
Τις στιγμές που ο ΛΕΥΚΙΠΠΟΣ ήταν ομαδικός έπαιρνε κεφάλι αλλά δεν πήρε καμιά βοήθεια ούτε από τον Ψάλτου ούτε και από τον πολύπαθο από τρυαματισμούς Βαζαίο με συνέπεια τα λάθη αυτά να τα εκμεταλλευθεί με τον καλύτερο τρόπο η φιλοξενούμενη ομάδα.
 Αυτό το Νο 8  ήταν η αρχή και το τέλος της ομάδας του. Δεν υπήρχε περίπτωση να του πάρεις μπάλα.....
35-31  ΄κελεισε το δεύτερο δεκάλεπτο (14-22)
Ακριβώς το ίδιο σκηνικό και στο τρίτο δεκάλεπτο με πολλές προσωπικές ενέργειες απο το ΡΟΥΠΕΛ και ωραίο μπάσκετ στιγμές στιγμές  από τον ΛΕΥΚΙΠΠΟ με αιχμές τους Σταμπουλή
 ( καταπληκτικός) Κουμπάνη (πιο αποτελεσματικός) αλλά και από τους υπόλοιπους Τσίλογλου (τρομερή ενέργεια σε άμυνα και επίθεση) και τα υπόλοιπα παιδιά .
Αν ξαναλέω ήταν μέσα στο παιχνίδι και ο Ψάλτου τότε θα ήταν διαφορετική η εξέλιξη.

Σε αυτό το δεκάλεπτο έγινα πολλά λάθη και από τις δύο ομάδες χαμένα  εύκολα καλάθια και χαμηλό επίρους σκορ δεκαλέπτου αλλά η ένταση ήταν σε πολύ ψηλά επίπεδα
45-42  (10-11) το σκορ του 3ου δεκαλέπτου.
Και όλα στο 4ο δεκάλεπτο . Μπροστά συνεχώς ο ΛΕΥΚΙΠΠΟΣ αλλά δεν μπορούσε να ξεφύγει . Μικρή διαφορά και σε ελάχιστο χρόνο μείωνε το ΡΟΥΠΕΛ. Ματς όχι για καρδιακούς.
Θα έλεγα πως η κούραση κατέβαλε πιο γρήγορα το ΡΟΥΠΕΛ που στο πιο κρίσιμο λεπτά 1,23  πριν το τέλος έδειξε πως δεν είχε άλλες λύσεις και ανάσες. Οι επίλογές του ΛΕΥΚΙΠΠΟΥ ήταν περισσότερες και οι ανάσες των παικτών του μεγαλύτερης διάρκειας.
Τελικός νικητής ο ΛΕΥΚΙΠΠΟΣ που παίζει στο Φ4  με τον ΓΣΕ  έσωσε την χρονιά .
Κερδισμένος και ο Π.Πεχλιβανίδης που ρίσκαρε σε πολλά έκανε μεγάλο ροτέισον αλλά δεν του βγήκε ο Ψάλτου. Σίγουρα θα νιώθει ικανοποίηση όπως έτσι θα πρέπει να νιώθει και ο Π.Π  με τον Ν,Β  γιατί αυτή η ομάδα ήταν δικό τους δημιούργημα.











Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου