Δευτέρα 6 Νοεμβρίου 2017

ΑΝΔΡΙΚΟ σχολιασμός αγωνιστικής 4/11/2017

Οι πιο παρατηρητικοί θα διαπίστωσαν την ταχύτητα ανάρτησης των αποτελεσμάτων μετά από πολύ καιρό !!!!!
 Αυτό δεν είναι αποτέλεσμα δικής μου εγρήγορσης παρά η ταχύτητα του νέου συνεργάτη του μπλοκ.
Έτσι μου δίνεται περισσότερος χρόνος να σχολιάζω τα παιχνίδια .



ΑΡΙΩΝΑΣ-ΑΟΚ  74-48
Όταν ρωτάς τον προπονητή της νικήτριας ομάδας (διαφορά 26 πόντων) εάν είναι ευχαριστημένος από την απόδοση και αν έπαιξαν καλά και σου απαντά  " Όχι  ήμασταν πολύ κακοί"
 μπαίνεις στον πειρασμό να ρωτήσεις πως είναι αυτό δυνατόν ?
Χ.Παπαδόπουλος.
Ήμασταν κακοί σαν γενική εικόνα. Το παιχνίδι μας έδωσε  την ευκαιρία να παίξουν όλοι οι παίκτες να δω με λίγα λόγια εάν οι νεοεισαχθείς παίκτες μπορούν να σταθούν  στα δύσκολα.
Στο πρώτο δεκάλεπτο έπαιξα με αυτό που λέμε τους βασικούς. Πήρα μια καλή διαφορά και έτσι έδωσα την ευκαιρία.
 Αλλά δεν ήμουν  ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα.
Πολλά λάθη κακή εικόνα και κυρίως δεν υπήρχε διάθεση και σημάδια βελτίωσης.

xanthibasket Αν ο ΑΡΙΩΝΑΣ ήταν κακός ο αντίπαλος τι ήταν ?

X.Π .Πολύ κακός και μόνο όταν ήταν εκτός οι βασικοί μπορούσε να πλησιάσει.
Μετά το πείραμα στο τέταρτο δεκάλεπτο ξαναμπήκαν οι βασικοί που μετέτρεψαν σε τυπική διαδικασία το παιχνίδι.
Για να μην τα  τσουβαλιάζω  όλα οι δύο μικροί Μπουτσακτσή και ο Αμυράς ήταν πολύ καλοί με τον πρώτο να είναι πάρα πολύ βελτιωμένος φέτος .
Ουσιαστικά ο Αλή παίζει πρώτη χρονιά ανδρικό σε τέτοια ένταση και τα πηγαίνει περίφημα.
 Ήταν καταλυτικός με το παιχνίδι του.


ΗΡΑΚΛΗΣ-ΑΓ.ΒΑΡΒΑΡΑ  53-79
Μπορεί να μηδενίσθηκε η ΣΑΝΤΑ  αλλά αγωνιστικά δείχνει πως μπορεί να κατακτήσει καλές θέσεις στην βαθμολογία.
Αυτό που γράφτηκε  για τετράδα το βρίσκω σήμερα κομμάτι δύσκολο .
Πήρε το τοπικό ντέρμπι απέναντι σε ένα πολύ αδύναμο αντίπαλο αλλά είδε τον Δανίκα να τραυματίζεται . 

ΔΗΜΟΚΡΙΤΕΙΟ-ΑΙΑΣ  54-37
Ο χαρακτηρισμός που δόθηκε για το παιχνίδι αυτό ήταν "Μια διαδικασία να τελειώνουμε " γιατί δεν υπήρχε καμία διάθεση από τον ΑΙΑΝΤΑ να δείξει πως θα μπορούσε να αντισταθεί απέναντι σε ένα αντίπαλο ισχυρότερο.
Μουδιασμένοι ξεκίνησαν και οι δύο με κακά ποσοστά ευστοχίας. Από την μεριά του το ΔΗΜΟΚΡΙΤΕΙΟ στόχο έχει σε αυτά τα παιχνίδια να δίνει την ευκαιρία σε όλο το ρόστερ του να ψηθεί για την δύσκολη συνέχεια. Χαρακτηριστικό από το παιχνίδι ή ελάχιστη συμμετοχή του Στασινόπουλου στο παιχνίδι.
Αν δεν είναι έξυπνη στρατηγική αυτή τη άλλο θα μπορούσε να είναι.Διατηρεί σε εμπόλεμη κατάσταση τον βασικό κορμό αλλά παράλληλα δίνει την ευκαιρία στους υπόλοιπους να μαθαίνουν τι σημαίνει να παίζεις 20 λεπτά και να κρίνεται ένα αποτέλεσμα από την δική σου αγωνιστική παρουσία.
Θετικότατο και τίποτα παραπάνω.

ΑΣΤΕΡΑΣ-ΘΥΕΛΛΑ  94-50
Αποτέλεσμα και μεγάλο ερώτημα από το παιχνίδι  ήταν πως έχασε ο ΑΣΤΕΡΑΣ από ΕΘΝΙΚΟ  και ΑΙΑΝΤΑ.
Μια εντελώς διαφορετική ομάδα με  αλλαγμένη ψυχολογία ήταν ο ΑΣΤΕΡΑΣ  απέναντι στην ΘΥΕΛΛΑ. Μπήκε με δύναμη  καθάρισε από νωρίς το παιχνίδι το μετέτρεψε σε διαδικαστικό δίνοντας έτσι μια πρώτης τάξεως ευκαιρία σε όλους τους παίκτες και των δύο ομάδων να πάρουν χρόνο.
 Η ΘΥΕΛΛΑ δεν μπόρεσε να σταθεί σε κανένα χρονικό σημείο αγωνιστικά  αξιοπρεπώς.
Το πάλεψε αλλά η διαφορά ήταν μεγάλη σε κάθε επίπεδο.
Ο ΑΣΤΕΡΑΣ πήρε το πρώτο ροζ φύλλο και πιστεύω ότι είναι μια αφετηρία για μια νέα αρχή.
Θα γίνει ανταγωνιστικότερος για να διεκδικήσει αυτό που όλοι πιστεύουμε ότι μπορεί να κερδίσει που είναι  το πλασάρισμα στην τετράδα.


ΣΟΥΦΛΙ-ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ   57-67
Καμία πληροφορία από το παιχνίδι . 


ΦΙΛΙΑ-ΛΕΥΚΙΠΠΟΣ  52-85
Είχα γράψει πως  εάν η ΦΙΛΙΑ ήταν πλήρης θα μπορούσε να προβάλλει αντίσταση στον φιλοξενούμενο. Δεδομένου ότι ήταν μισή ομάδα δεν υπήρχε καμία περίπτωση όχι να αντισταθεί αλλά να περιορίσει  τον αντίπαλο. Η διαφορά των 33 πόντων είναι από τα πιο ενδεικτικά σημεία.
Στα θετικά του παιχνιδιού ήταν η παρουσία πολλών φιλάθλων σε μια δύσκολη πόλη για το μπάσκετ όπου το βόλεϊ έχει τον πρώτο λόγο.
Ήταν ένα σπουδαίο κατόρθωμα των ανθρώπων της ΦΙΛΙΑΣ και τους αξίζουν πολλά συγχαρητήρια.
Αυτό ίσως ήταν από τα λίγα ή ίσως το μόνο θετικό.
Τα αρνητικά ήταν περισσότερα .
Σε ένα τόσο σημαντικό παιχνίδι δεν γίνεται να ορίζονται διαιτητές χωρίς εμπειρία.
Αυτοί που το σκέφτηκαν δυστυχώς μόνο κακό έκαναν σε αντίθεση με ότι έχουν στο μυαλό τους.
Το αποτέλεσμα λόγω αδυναμίας ελέγχου του παιχνιδιού να  χαθεί "η μπάλα"  με  αποβολές δίκαιες ή άδικες και  το ξέρουν καλύτερα όσοι αγωνίστηκαν  .
Αντι να χαρούν το παιχνίδι παίκτες και φίλαθλοι είδαν ένα τσίρκο και ουσιαστικά αυτό αδικεί
κατ άφορα τις προσπάθειες των πρωταγωνιστών που για μένα είναι οι παίκτες κάτι για το οποίο συμφωνούν   στο σύνολό τους οι προπονητές .
Γκρίνια αποβολές παραφιλολογία είναι το τελικό αποτέλεσμα της αναμέτρησης .
Ας ελπίσουμε αυτοί που είναι υπεύθυνοι για την προβολή και ανάπτυξη του αθλήματος να πήραν το μήνυμα και να προχωρήσουν σε μέτρα βελτίωσης.
Για το παιχνίδι δεν μπορεί να γίνει καμία κριτική γιατί η ανωτερότητα του νικητή ήταν εμφανέστατη.

Για το  xanthibasket Δ.Χ


19 σχόλια:

  1. Αυτό που έγινε στην Ορεστιάδα ήταν απλά ξεφτίλα. Και φυσικά δεν φταίει κανείς διαιτητής όταν σε ματς 40 πόντων ακούγονται αισχρές ύβρεις για τα Θεία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τι έγινε ρε παιδιά στην Ορεστιάδα;; Γιατί δεν μας λέτε κι εμάς που δεν ξέρουμε;; Κρυφό το κρατάτε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εννοείται ότι το κρατάνε κρυφό. Αλίμονο αν έγραφαν για την ξεφτίλα και την αλητεία, που συνέβη στην ακριτική Ορεστιάδα, που κάνει τα πάντα για να κρατήσει το μπάσκετ ζωντανό στον Έβρο. Αν γινόταν από άλλη ομάδα θα έπεφτε το κράξιμο της αρκούδας αλλά τώρα τουμπεκί...μην θίξουμε τους "προστατευόμενους", που θέλουν να ανέβουν κατηγορία με κάθε μέσο αλλά χωρίς ίχνος αξιοπρέπειας όπως φαίνεται. Ντροπή και μόνο ντροπή, αυτοί που δεν σέβονται θα τα βρούνε σύντομα μπροστά τους. Κρίμα γιατί το συγκεκριμένο σωματείο άλλα διακήρυσσε και άλλα τελικά πραγματοποιεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Έγινε αυτό που γίνεται πάντα στην Ορεστιάδα.
    Σε ενα αγώνα που η διαφορά δυναμικότητας ήταν εμφανής (25 ποντους διαφορά απο το δεύτερο δεκάλεπτο)
    η Ορεστιάδα έπαιζε τη γνωστή για αυτούς άμυνα-ξύλο χωρίς κανένα λόγο.
    Η διαιτησία όπως ήταν αναμενόμενο άφηνε το ξύλο και 70-30, με αποτέλεσμα να επέλθει εκνευρισμός.
    Ο κομισάριος του αγώνα υποστήριζε τους διαιτητές, μιας και ο πρώτος ήταν γραμματέας του συλλόγου του και ο δεύτερος υιός του!!!!!
    Άδικη αποβολή σε παίκτη του Λεύκιππου, τεχνικές ποινές, αποβολή προπονητή ενώ οι ήρεμοι άνθρωποι της Ορεστιάδας έδερναν μεσα στο γήπεδο.
    Και πριν την αποβολή του προπονητή, παρέλειψαν να γράψουν οτι παίκτες της Φιλίας έβρισαν τον coach του Λεύκιππου.
    Μετά απο τέτοια φιλοξενία και πολυ καλά κρατήθηκαν τα παιδιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ξέχασες να αναφέρεις ότι ο αντιπρόεδρος του Λεύκιππου είναι χορηγός του Συνδέσμου Διαιτητών Θράκης !!!

      Διαγραφή
    2. Άδικη αποβολή παίκτη;;;;;; άδικη όταν ο παίκτης βρίζει τα θεία;; αν όντως πιστευεις ότι ήταν άδικη τότε ή άσχετος με το μπάσκετ είσαι ή είσαι ο κόουτς Κοκκινοπουλο.

      Διαγραφή
    3. Άδικη αποβολή παίκτη???? Εσένα αυτό σου έμεινε??? Γιατί εμένα που ήμουν στο γήπεδο μου έμεινε η αλαζονική συμπεριφορά μιας ομάδας χωρίς σεβασμό και αξιοπρέπεια, που θα έπρεπε να ήδη από μόνη της να καταδικάσει τα όσα κατάπτυστα έγιναν από τους ανθρώπους της. Ντροπή, μαυρίζουν την ιστορία του Θρακιώτικου μπάσκετ, οι νεόκοποι και νεόπλουτοι "μπασκετικοί", χωρίς ιστορία που νομίζουν ότι κάτι έγιναν μέσα σε μία νύχτα. Μάλλον έχουν μπερδευτεί.....ο χώρος δεν σηκώνει τέτοιους κάφρους.

      Διαγραφή
  5. Καλημέρα κόσμε!

    Είναι αλήθεια πως το πρωτάθλημα, και τα αποτελέσματα που μας δίνει, δε μας αφήνει να βγάλουμε συμπεράσματα ακόμα, παρόλο που μοιάζει ανταγωνιστικότατο. Ο Αστέρας με 3 ήττες, η Ολυμπιάδα στην κορυφή, η Ορεστιάδα ψάχνεται μαζί και ο Αρίων, ο Εθνικός κάνει ο,τι μπορεί και η Αγία Βαρβάρα ανασυγκροτείται. Μόνο το Δημοκρίτειο και ο Λεύκιππος είναι σταθεροί. Καθόλου περίεργο.
    Στα επεισοδιακά τώρα.. Σε έναν αγώνα που ο Λεύκιππος κερδίζει 30 πόντους ο προπονητής του διαμαρτύρεται για φαουλάκια στο κέντρο στο 4 δεκάλεπτο. Σε τέτοια ματς θα βάλεις νεαρούς διαιτητές για να ψηθούν. Σε αγώνες με διαφορές. Γιατί θα νικήσει αυτός που πρέπει όπως και να έρθουν τα πράγματα και άπλα θα κάνεις τις διορθώσεις στον νέο διαιτητή.
    Όταν μια ομάδα βαράει 2 φορές τις βολές τις άλλης και η αντίπαλος έχει τα διπλάσια χρεωμένα φάουλ, το να μιλάς για κακό διαιτητή είναι σα να πουλάς τρέλα. Και εδώ δεν την αγοράζουμε, να την πουλήσετε αλλού.

    Φέτος ο Λεύκιππος έχει κάνει αξιοσέβαστες κινήσεις, έχει φέρει παίχτες έχει ρίξει χρήμα και αυτό είναι σεβαστό. Αλλά δε δίνει το δικαίωμα σε ΚΑΝΕΝΑΝ να υποτιμά τις προσπάθειες όλων των ανθρώπων που ερασιτεχνικά πασχίζουν κάθε μέρα για την αγάπη τους, το μπάσκετ.
    Χαραγμένη μένει στο μυαλό μου η εικόνα του προπονητή της Αγίας Βαρβάρας κ. Καμαράκη να κοιτάζει σαστισμένος τον κύριο Κοκινόπουλο ένω ο δεύτερος παίρνει time out, με τι διαφορά στους 25 πόντους, 6 δεύτερα πριν το τέλος του ημιχρόνου...

    Οι άνθρωποι του Λεύκιππου λένε πως έχουν όνειρα, όμως δημιουργούν αρνητικές εντυπώσεις όπου πάνε. Δέ νομίζω να καταφέρεις να αναβιώσεις τις δόξες του παρελθόντος όταν όπου πας δημιουργείς λάθος εικόνα.

    Να θυμάστε ένα πράγμα όσο διαβάζετε αυτό το blog: όταν λέγεται κάτι εδώ δεν γίνεται ούτε για την θέαση ούτε για τις εντυπώσεις. Εδώ υπάρχουν άνθρωποι που ξέρουν.

    Υ.Γ. Πολύ κοντή μνήμη ο φίλος που σχολίασε πριν. Προφανώς ξεχνάει πως κάποιος εισέβαλε σε γήπεδο πέταξε τη μπάλα στο κεφάλι του διαιτητή και δεν έγινε τίποτα. Ξεχνάει τις συμπεριφορές στον αγώνα Κυπέλλου με τον Αστέρα αλλά και με την Αγ. Βαρβάρα για το πρωτάθλημα. Κι όλα αυτά σε αγώνες που είσαι +30. Δηλαδή, στον αγώνα Λεύκιππος-Δημοκρίτειο να έρθουν οι Κομοτηναίοι στην Ξάνθη προετοιμασμένοι για πόλεμο, με κράνη και τα σχετικά;


    ST.PAN.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. http://www.thrakisports.gr/2017/11/08/ekasamath-kindinos-gia-varia-kampana-ston-sotiri-kokkinopoulo/

    ΝΑ ΤΙ ΕΓΙΝΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Δίδαξαν ήθος οι άνθρωποι. Δεν βρέχει, σας φτύνουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Το εντυπωσιακό και το περίεργο είναι πως έγινε μεγάλη προσπάθεια αποσιώπησης του θέματος. Ούτε αυτο το blog ουτε κανενα site δεν εγραψαν τίποτα. Μόνο το thrakisports κι αυτό χθες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Καμία απολύτως προσπάθεια αποσιώπησης του θέματος. Μερικές φορές ειναι καλύτερο να περιμένεις. Ισα-ισα κάθε φορά που λέγαμε κάτι, δεχόμασταν επίθεση. Τώρα ας τα πουν, προς το παρών, άλλοι για εμάς. Γιατί όταν θα έρθει η ώρα να σχολιάσουμε και εμείς, ούτε ο Αμαζόνιος δε θα φτάνει για να ξεπλύνει κάποιους...Έχουν γνώση η φύλακες.

    ST.PAN

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Αυτό που πρέπει να κάνει ο Λεύκιππος εάν θέλει να κάνει τη διαφορά ως σωματείο.. Θα πρέπει να τελειώσει τον προπονητή του. Αίσχη στην Ορεστιάδα, στον αγώνα με την Αγία Βαρβάρα έβρισε τον καμάρακη, διαπληκτισμο με τον προπονητή του αστέρα Καβάλας και σε όλα τα παιχνίδια με διαφορά μεγάλη υπέρ του. Φανταστείτε τι θα έκανε αν τα παιχνίδια ήταν ντέρμπι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Αγαπητέ κύριε ST.PAN. δεν ξέρω ποιος είστε και αν εκπροσωπείτε το blog, αλλα η αλήθεια είναι πως στην Ξάνθη τουλάχιστον, άρα και πουθενα στους νομούς της ΕΚΑΣΑΜΑΘ δεν ακούστηκε τίποτα για τα συγκεκριμένα γεγονότα που έλαβαν χώρα στην Ορεστιάδα και ακόμη δεν ξέρουμε το ρεπορτάζ. Όλοι μιλούν αόριστα και με υπονοούμενα. Εμείς που διαβάζουμε τα ηλεκτρονικά μέσα όπως και αυτό το blog για να ενημερωνόμαστε για το τοπικό μπάσκετ πραγματικά δεν μάθαμε τίποτα. Επομένως γιατί δεν τα γράψατε κι εσείς και οι άλλοι; Δεν τα ξέρατε; Δεν σας τα είπαν; Σας τα είπαν όπως ήθελαν; Τα μεταφέρατε όπως ήθελαν; Τώρα ποιοι είναι οι φύλακες και ποιους θα ξεπλύνει ο Αμαζόνιος ίσως μάθουμε όπως υπαινίσεστε! Σας ευχαριστώ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΟΛΟΙ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΑΛΛΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΕΓΙΝΕ...ΒΕΒΑΙΑ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΕΓΙΝΕ
    Η ΣΙΩΠΗ ΕΙΝΑΙ ΧΡΥΣΟΣ ΛΕΝΕ...

    ΕΛΛΑΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΣΟΥ... ΙΔΩΜΕΝ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Τι δεν καταλαβες ο λευκιππος εχει παραπονα απο τη διατησια αλλα ηταν απαραδεκτη η συμπεριφορα του προπονητη του για ακομη μια φορα βριζοντας παικτες της φιλιας. αποβληθηκε παικτης του λευκιππου γιατι και εκεινος εβρισε τα εγραψαν οι διαιτητες. διαιτητης ηταν το παιδι του κομισαριου του αγωνα και αν δεν κανω λαθος και προεδρο του συνδεσμου διαιτητων. αλλα το θεμα ειναι η συμπεριφορα του κοουτς που για ακομη μια φορα προκαλει αντιπαλους προπονητες, παικτες και φιλαθλους και καποιος απο εκει στο λευκιππο θα πρεπει να του πει πως αυτος θα φυγει σε 1-2 χρονια αλλα ο λευκιππος θα ειναι εδω και δε χρειαζεται να γινει αντιπαθητικη ομαδα στην περιοχη σε οποια κατηγορια και να παιζει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΛΟΙΠΟΝ ΓΙΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ ΕΠΕΙΔΗ ΗΜΟΥΝ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΔΙΑΒΑΣΑ ΚΑΙ ΤΟ ΦΥΛΛΟ ΑΓΩΝΑ
    Ο COACH ΚΟΚΚΙΝΟΠΟΥΛΟΣ ΑΠΟΒΛΗΘΗΚΕ ΕΠΕΙΔΗ ΦΩΝΑΞΕ ΣΤΟΝ COACH ΟΥΖΟΥΝΙΔΗ "ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΣΟΥ ΡΕ ΑΡΧΙΔΙ ΓΑΜΩ ΤΟΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ ΣΟΥ"
    Ο COACH ΚΟΚΚΙΝΟΠΟΥΛΟΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΑΠΕΥΘΥΝΟΤΑΝ ΣΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΤΟΥ ΜΕ ΥΒΡΕΙΣ
    Ο COACH ΚΟΚΚΙΝΟΠΟΥΛΟΣ ΕΦΤΑΣΕ ΣΕ ΣΗΜΕΙΟ ΝΑ ΜΑΛΩΣΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΗΡΕΜΗ ΔΥΝΑΜΗ ΣΟΛΩΝΑ ΜΑΥΡΙΔΗ, ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΦΙΛΙΑΣ
    Ο COACH ΚΟΚΚΙΝΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΡΟΤΡΥΝΕ ΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΤΟΥ ΟΤΑΝ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΗΤΑΝ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟΥΣ 40 ΠΟΝΤΟΥΣ ΜΕ ΦΡΑΣΕΙΣ ΟΠΩΣ "ΜΗ ΣΤΑΜΑΤΑΕ - ΞΕΦΤΥΛΙΣΤΕ ΤΟΥΣ - ΓΑΜΗΣΤΕ ΤΟΥΣ" ΑΥΤΗ ΗΤΑΝ ΚΑΙ Η ΑΦΟΡΜΗ ΤΗΣ ΑΝΤΙΔΙΚΙΑΑΣ ΤΟΥ ΜΕ ΤΟΝ COACH ΟΥΖΟΥΝΙΔΗ
    Ο COACH ΚΟΚΚΙΝΟΠΟΥΛΟΣ ΕΙΡΩΝΕΥΟΤΑΝ ΤΟΥΣ ΝΤΟΠΙΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤΙΚΟ ΑΒΑΤΟ ΟΠΩΣ ΕΙΠΕ
    Ο ΠΑΙΚΤΗΣ ΠΑΛΑΚΗΣ ΑΠΟΒΛΗΘΗΚΕ ΓΙΑΤΙ ΕΙΠΕ ΣΤΟ ΔΙΑΙΤΗΤΗ "ΓΑΜΩ ΤΟ ΘΕΟ ΣΟΥ"
    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ
    Ο ΠΙΤΣΙΡΙΚΑΣ, ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΓΙΟΣ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΔΙΑΙΤΗΤΩΝ ΚΑΙ ΚΟΜΙΣΑΡΙΟΥ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ, ΑΝ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ ΣΦΥΡΙΞΕ 4 ΑΝΤΙΑΘΛΗΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΜΙΛΗΣΕ ΑΝΘΡΩΠΟΣ, 1 ΑΕΥΘΕΙΑΣ ΑΠΟΒΟΛΗ ΠΑΙΚΤΗ ΓΙΑ ΕΞΥΒΡΙΣΗ ΘΕΙΩΝ, 1 ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΟΝΗ... ΓΙΑ ΠΟΙΑ ΑΠΕΙΡΙΑ ΜΙΛΑΜΕ; Ο ΠΙΤΣΙΡΙΚΑΣ ΔΙΔΑΞΕ ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΟ ΕΛΕΓΧΟ ΑΓΩΝΑ
    Ο ΠΡΩΤΟΣ ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ ΑΠΕΒΑΛΕ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΤΟΝ COACH ΚΟΚΚΙΝΑΚΗ ΓΙΑ ΕΞΥΒΡΙΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥ ΤΟΥ. ΣΦΥΡΙΞΕ 1 ΑΝΤΙΑΘΛΗΤΙΚΟ ΚΑΙ 1 ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΟΙΝΗ.
    ΚΑΙ ΟΙ 2 ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΜΑΖΙ ΗΤΑΝ ΕΠΑΡΚΕΣΤΑΤΟΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ.... ΜΟΝΟ ΣΤΟΝ COACH ΚΟΚΚΙΝΑΚΗ ΔΕΝ ΑΡΕΣΑΝ ΚΑΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΗΤΑΝ ΕΠΕΙΔΗ ΗΤΑΝ ΣΩΣΤΟΙ ΣΤΙΣ ΥΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΤΟΥΣ, ΔΕΝ ΑΝΕΧΤΗΚΑΝ ΥΒΡΕΙΣ ΚΑΙ ΤΡΑΜΠΟΥΚΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟΥ ΔΙΔΑΞΑΝ ΗΘΟΣ ΚΑΙ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Οι νίκες και μάλιστα οι μεγάλες (30,40 πόντοι) σε συνοδεύουν πρόσκαιρα. Το ήθος όμως για μια ζωή και οι κύριοι του νέου σωματείου Λεύκιππου απέδειξαν ότι δεν το διαθέτουν. Κρίμα από την μία, ευτυχώς ξεγύμνωμα από την άλλη. Μπράβο στην Ορεστιάδα που συνεχίζει να κρατάει ζωντανό το μπάσκετ στο Έβρο. Αν δεν τους τιμωρήσουν παραδειγματικά θα σημαίνει ότι η ανοχή τους είναι μεγάλη, οπότε μπορούν να τα κάνουν όλοι. Καληνύχτα κύριε Κοκκινόπουλε, που ήρθες στο τοπικό πρωτάθλημα, λες και είσαι ο Μεσσίας να καταπιείς την Ορεστιάδα....αλλά ξέχασα εσείς είστε καβάλα στο άλογο και καλπάζετε στο όραμα. Να το χαίρεστε το όραμα σας λοιπόν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Αν είναι όλα αυτά αλήθειες όχι μόνο γι αυτά που έγιναν στην Ορεστιάδα αλλά και με Αγία Βαρβάρα και αστέρα Καβάλας που γράφουν κάποιοι τότε είσαι πολύ καλός που τον αποκαλείς coach. Ελπίζω να μην προπονεί και ακαδημίες. Διαφωνώ με τον παραπάνω γιατί δεν φταίει ένα σωματείο αν κάποιος συμπεριφερεται με αυτόν τον τρόπο εκτός κι αν του το επιτρέπει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή