Σάββατο 2 Δεκεμβρίου 2017

ΑΝΔΡΩΝ . Ανατροπές !!!!!!!!!!!!!

Είναι πολύ συναρπαστικό το πρωτάθλημα ανδρών τελικά. Και έγινε ακόμη πιο ενδιαφέρον από την μεγάλη νίκη του ΑΣΤΕΡΑ εντός έδρας με τον μέχρι σήμερα αήττητο ΛΕΥΚΙΠΠΟ.
Και αποκτά ακόμη περισσότερη ομορφία όταν στην συνέχεια ακολουθεί το μεγάλο παιχνίδι μεταξύ ΛΕΥΚΙΠΠΟΥ και ΔΗΜΟΚΡΙΤΕΙΟ το επόμενο Σάββατο.


ΑΣΤΕΡΑΣ-ΛΕΥΚΙΠΠΟΣ 68-60
Κυριολεκτικά αναγεννημένος από τος στάχτες του Ο ΑΣΤΕΡΑΣ με τις ελλείψεις σήμερα κέρδισε σε κάθε επίπεδο. Αγωνιστικά με την νίκη που πήρε για την διάθεση και μαχητικότητα που έδειξε όταν έχανε μέχρι 15 πόντους .
Αλλά και σε θέματα τακτικής γιατί συνέχισε αυτό που τόσα χρόνια με συνέπεια στηρίζει. Να δίνει χρόνο στα δικά του παιδιά .
Έπαιξε και με τους 12 παίκτες και κούρασε έναν τελικά πολύ προβλέψιμο αντίπαλο.
Θα μπορούσε να είναι μια απάντηση στο σχόλιο το υπερβολικά πικρόχολο που υπάρχει στην προηγούμενη ανάρτηση. Είναι αυτό που κάνει λόγο για ικανούς κλπ κλπ.
Τελικά φάνηκε πως δεν έγινε καλή διαχείριση όλο αυτό το διάστημα.
Και τα δύσκολα έρχονται. Πόσο μάλλον σε ένα πρωτάθλημα που καλά καλά δεν έκλεισε τον πρώτο γύρο.
Οι εμμονές είχαν πικρό τίμημα και τώρα ανασυγκρότηση τα κεφάλια κάτω  τέλος στην έπαρση .
Πάντα μια ήττα μπορεί να αποβεί καλή ευκαιρία για λύσεις .

ΑΙΑΣ-ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ  55-52
Σπουδαία νίκη τετράδας για τον ΑΙΑΝΤΑ. Στα δύσκολα φαίνεται να έχει τις αντοχές και να παίρνει σπουδαία παιχνίδια.

ΔΗΜΟΚΡΙΤΕΙΟ-ΑΓ.ΒΑΡΒΑΡΑ 78-66
Μην σας ξεγελά το σκορ. Στο πρώτο δεκάλεπτο ήταν είκοσι τόσο με μόνο δύο πόντους για την ΣΑΝΤΑ. Μετά το ΔΗΜΟΚΡΙΤΕΙΟ θέλοντας να έχει όλους τους παίκτες σε ετοιμότητα έβαλε τα "δεύτερα" (καθόλου προσβλητικός ο τίτλος αλλά για λόγους τακτικής και μόνο) που πήραν ακόμη μια ευκαιρία από τα μαλλιά .
Σε αυτό το σημείο η ΣΑΝΤΑ μπόρεσε να σταθεί στο παρκέ και μείωσε μέχρι τους δέκα πόντους αλλά μέχρι εκεί.

ΕΘΝΙΚΟΣ-ΑΟΚ  51-40
Για το παιχνίδι λεπτομέριες στην πορεία.

24 σχόλια:

  1. Kαι κερδίζει το ΔΗΜΟΚΡΙΤΕΙΟ τον ΛΕΥΚΙΠΠΟ το Σάββατο και γίνεται ένας μικρός χαμός! Σα να έχουμε ενδιαφέρον πρωτάθλημα φέτος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο Λευκιππος δεν έδωσε χρόνο συμμετοχής στα δικά του παιδιά. Στα ποια;;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σε πολύ καλή χρονική στιγμή ήρθε η ήττα του ΛΕΥΚΙΠΠΟΥ.Πλέον θα παίξει πολύ πιο σοβαρά με το Δημοκρίτειο και γενικότερα ήρθε η ήττα στο κατάλληλο σημείο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο Λεύκιππος έχει φοβερό ρόστερ 12 παικτών αλλά παίζει με 6-7 ίσως γιατί δεν υπάρχει εμπιστοσύνη στους υπόλοιπους ή απλά δεν τους πάει ο προπονητής. Μήπως πρέπει κάποιος να βάλει μια τάξη πριν είναι αργά;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μήπως ήρθε η ώρα να αναλάβει ο Ξανθιωτης Πεχλιβανίδης; Δείξτε εμπιστοσύνη στο τοπικό στοιχειο, παικτες-προπονητης. Έλεος με τους πειραματισμούς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Τον Πεχλιβανουδη φίλε τον έχουν μόνο για τα δύσκολα όπως πέρσι. Φέτος ηθελαν κάποιον που έχει περγαμηνές όπως πέρυσι που δεν κατάφερε να ανεβάσει την ΑΕΚ κι ας είχε ίσως το καλύτερο ροστερ της κατηγορίας. Με μεγάλα λόγια ξεκίνησε το αλογάκι αλλά στην πορεία αλλάζει ρόττα και γίνεται μία από τα ίδια. Μακάρι να το καταλάβουν και να αλλάξουν κάποια πράγματα αγωνίστηκα διοικητικά και οργανωτικα. Διοικητικό με τα χαιρετίσματα και από μακριά δεν γίνεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Τα ψεύτικα τα λόγια τα μεγάλα είναι ο ορισμός για το Λευκιππο. Οι μισοί παίκτες δεν υπολογίζονται, όπου πάνε οι αντίπαλοι λένε τα χειρότερα για την έπαρση που έχουν αλλά κατά τ' άλλα έχουν μεγάλο όραμα. Με τις κοροϊδίες κ τα λόγια δουλειά δεν γίνεται. Όσο για τον προπονητή καλά κάνει και τους δουλεύει επαγγελματίας είναι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Το πρωτάθλημα δεν βγαίνει με επτά παίκτες, κόουτς άλλαξε μυαλά, έχεις παροπλισει την μισή ομάδα. Θα τα βρεις όπως και χθες μπροστά σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Χατζηδημητριου η έπαρση εδώ είναι και έχει όνομα... Λευκιππος και ο προπονητής του.. Άσε λοιπόν τα πικρόχολα σχόλια για άλλες ομάδες και προπονητές και κάνε εποικοδομητική κριτική στην ομάδα της πόλης που αναφέρεται το blog σου!!!! Προσωπικές πικρίες σε άτομο που κάνει ρεπορτάζ αθλητικό δεν χωράνε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΧΑΖΤΗΑΝΤΩΝΙΟΥ είναι το σωστό.

      Και δεν κάνω αθλητικό ρεπορτάζ.
      Κάνω τόσα χρόνια αφιλοκερδώς αυτό που αγαπώ.
      Να δίνω βήμα σε παίκτες και ομάδες και να στηρίζω καλές κινήσεις που φέρνουν φρέσκο αέρα στον χώρο. Και μπορώ να σου πω μετά πό τόσα χρόνια πως είμαι πολύ περήφανος που παίκτες που είναι τώρα 19-24 χρονώ όταν με βλέπουνε μου δίνουν το χέρι.
      Όταν βλέπω κάτι στραβό το δείχνω. Μπορεί να κάνω λάθος αλλά δεν κρύβομαι ποτέ πίσωω από το δαχτυλό μου.
      Έχω την διαδρομή μου στον χώρο.
      Μάλωσα έκανα λάθη ,χάλασα σχέσεις , αλλά καμία κουφάλα δεν μπορεί να μου πει πως είχα ιδιοτελείς στόχους.
      Και κυρίως πως έκανα πλάτες για ανάδειξη ΞΕΡΕΙΣ ΕΣΥ ΤΙ ΕΝΝΟΩ. Αντίθετα λειτουργησαν περισσότερους για άλλους.

      Διαγραφή
  10. Γιατί κραζετε ρε παιδιά επτά παίκτες έχει ονκοουτς τους άλλους τους φόρτωσαν για να υπάρξει δωδεκάδα δηλαδή τι πιστεύετε ότι τους ζήτησε και είναι επιλογές του. Και ειδικά κάποιοι είναι πολύ αδύναμοι και ανέτοιμοι να μπούνε και να παίξουν. Απλά όσοι δεν παίζουν με το νου τους είναι καλύτεροι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τα ίδια δεν έκανε στην ΑΕΚ ο προπονηταράς σας? Και εκεί έπαιζε με 4 και έχασε την άνοδο.

      Διαγραφή
  11. Ή απλά ο κόουτς θεωρεί πως είναι ο Ομπραντοβιτς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Πως φαίνεται πάντως ότι ο Λευκιππος σας έχει κάτσει στο λαιμό σε μερικούς, δεν μπορώ να το περιγράψω...Όταν δεξιά και αριστερά μοίραζε σαραντάρες που είσαστε όλοι εσείς να να θυμηθείτε τον "Ομπράντοβιτς" και τους 4 του σφιχτού rotation της Κομοτηνής?...Περιμένατε την ήττα για να βγείτε να να "λάμψετε" κλέβοντας όπως πάντα από τον άλλον ως ετερόφωτοι κομήτες.
    1ον...Από που και ως που έχει ο Λεύκιππος δικά του παιδιά όταν είναι μια ομάδα που δεν έχει κλείσει 2 χρόνια παρουσίας? Εξ ορισμού αδύνατο να το απαιτήσει κανείς.
    2ον... Φτάνει πια με την καραμέλα των παιδιών από τις ακαδημίες...Δεν πείθετε όλοι εσείς που πικρόχολα κατηγορείτε ότι κόπτεστε για το καλό του τοπικού μπάσκετ γιατί το μόνο που ξέρετε πολύ καλά να κάνετε είναι να βλέπετε το δάχτυλο και να χάνετε τη μούτζα που σας ρίχνουν.
    3ον...Θεωρώ τουλάχιστον αντιδεοντολογικό από τον ιδιοκτήτη του blog να δίνει δημοσιογραφικό βήμα σε μέλος ομάδας και αυτός να γράφει ότι θέλει ανώνυμα και εντελώς μεροληπτικά. Ασελγεί ταυτόχρονα στην ελληνική γλώσσα (όπως και ο ιδιοκτήτης του blog) και πονάνε τα μάτια μας με αυτά που διαβάζουμε.
    Το τελευταίο το αναφέρω γιατί σε μια αποστροφή του γραπτών του πέρισυ αποκαλώντας τη Θράκη χωριά μας απείλησε ότι θα είναι και δάσκαλος των παιδιών μας...
    4ον...Αφήστε τον Λεύκιππο και κοιτάξτε τα του οίκου σας, κάντε πρώτα την αυτοκριτική σας και μετά ασχοληθείτε με τον Λεύκιππο...
    Τέλος πάρτε και μια χιλιάρα αντιβίωση, ξαπλώστε και θα σας περάσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τι να κάνω Δημοτικό έβγαλα.
      Όταν γίνεται λόγος για δικά μας παιδιά σαφώς και δεν εννοείται να παίζουν παιδιά από την ακαδημία όταν έχει 2 χρόνια ζωής. Έχεις δίκιο και η κριτική θα πρέπει να γίνει σε ένα δύο χρόνια από τώρα.

      Από την στιγμή όμως που στόχος είναι η άνοδος αποκλειονται τέτοιες προσπάθειες αυτόματα και είναι κατανοητό.

      Πάντως η δημιουργία του ΛΕΥΚΙΠΠΟΥ ώθησε τις υπόλοιπες ομάδες της πόλης να δούνε και να πράξουν εντελώς διαφορετικά από πριν. Στα θετικά για το τοπικό μπάσκετ αυτό.

      Γιατί αγαπητέ μου είναι αντιδεοντολογικό να δίνω βήμα σε όποιον θέλει και μπορεί.
      Δεν είναι επαγγελματικό σαιτ και ποτέ δεν αρνήθηκα οτιδήποτε. Αντίθετα μάλιστα εδώ και μερικά χρόνια ζητούσα νέα παιδιά να το αναλάβουν.
      Τώρα που υπάρχει κάποιος θα του κάνω μαθήματα δεοντολογίας.
      Παρότι είναι συγκεκριμένης ομάδας σιγά σιγά καταλαβαίνει το
      πως και το γιατί και σίγουρα θα βελτιωθεί πάρα πολύ.
      Είπαμε Δημοτικό και όχι την Μεγάλη του Γένους σχολή έβγαλα.
      Να το χαρακτηρίσω κακία από εκνευρισμό και όχι κάτι άλλο.
      Αλλά καλύτερα να βγάζω έτσι τα ματάκια παρά από οτιδήποτε άλλο.
      Και επιτέλους γιατί ενοχλεί η κριτική και μάλιστα από αυτό το μπλοκ.
      Μπάσκετ παίζεται έχασε η ομάδα θεωρώ από λάθη διαχείρησης του προπονητή τα οποία κάνουν όλοι οι προπονητές όσο μεγάλοι και αν είναι.
      Δηλαδή η προτροπή κάτω τα κεφάλια και δουλειά και λιγότερη έπαρση είναι κακία και όχι συμβουλή για καλύτερη συνέχεια.
      Πόσοι στήριξαν και συνεχίζουν να στηρίζουν την ομάδα όπως αυτό το μπλοκ .
      Ποιο επαγγελαμτικό σαιτ έκανε κριτική για κάτι που θεώρησε στραβό ποτέ?
      Προπονητές παίκτες κλπ έρχονται και φεύγουν.
      Οι ομάδες μένουν αγαπητέ μου και δεν πρέπει να χάνουμε το δάσος για το δεντρο.
      Εύχομαι να κάνω λάθος και σου τπλέω θα το παραδεχθώ δημόσια.
      Το ίδιο πιστεύω θα κάνεις και εσύ.

      Και επιτέλους φτάνει με τον Ομπρα-ιτς. Δεν είναι και ο ΠΟΠΟΒΙΤΣ!!!!!!!

      Τέλος για περισσότερα ανοιχτός σε όλα στο 6938088285 όπως και στο dimcrop@rocketmail.com για καλύτερη παρουσίαση θέσεων .

      Διαγραφή
  14. Πρόεδρε, εκτός από τις αντιβιώσεις που μοιράζεις, όταν κάνεις τον έξυπνο να ανοίγεις και κανένα λεξικό. Και όσο γι αυτό εδώ το blog που σε χαλάει ευτυχώς υπάρχει και ο Μαχητής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μέσα έπεσες φίλε... Που με κατάλαβες ότι είμαι ο πρόεδρος ?? Τσακαλι είσαι
      Έχεις άλλες δύο προσπάθειες πάντως
      Αν δεν τα καταφέρεις θα σου πω ποιος είμαι

      Διαγραφή
    2. Τσίμπησε το μελανούρι χα χα χα

      Διαγραφή
  15. Πάλι καποιος αλλος φταει κυριε Κοκκινόπουλε ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Διακρίνω υπέρμετρο ενθουσιασμό μετά την πρώτη ήττα του ΛΕΥΚΙΠΠΟΥ.Δυστυχώς για κάποιους ο ΛΕΥΚΙΠΠΟΣ ήρθε για να μείνει.Στόχος των ανθρώπων που δημιούργησαν τη νέα ομάδα δεν είναι η καταστροφή των άλλων ομάδων, αλλά η δημιουργία ενός υγιούς αθλητικού ομίλου, που μελλοντικά θα περιλαμβάνει κι άλλα τμήματα.Μακάρι να ακολουθήσουν το όραμα και να βελτιωθούν και οι άλλες ομάδες και γιατί όχι να δημιουργηθούν και νέες.Θα είναι καλό για τα παιδιά αυτής της πόλης. Οι σκεπτόμενοι άνθρωποι χαίρονται με τη δημιουργία και την πρόοδο, οι μόνοι που χαλιούνται πραγματικά από τη νέα προσπάθεια είναι κάποιοι που νιώθουν ότι απειλούνται τα "μαγαζάκια" τους.Τέλος, για τον δημιουργό του μπλογκ αυτού : Είναι ένας πραγματικός ακούραστος "εργάτης" του μπάσκετ της Ξάνθης και η κριτική του είναι ευπρόσδεκτη για όλους εμάς που αγαπάμε το ΛΕΥΚΙΠΠΟ, την καλαθοσφαίριση αλλά και τον αθλητισμό.Απλά στο θέμα του προπονητή της ομάδας αν το σκεφτεί καλύτερα και ψύχραιμα θα καταλάβει ότι είναι πολύ καλό για την πόλη μας που σε αυτό το επίπεδο (το πολύ χαμηλό της ΕΚΑΣΑΜΑΘ) ο ΛΕΥΚΙΠΠΟΣ έφερε έναν επαγγελματία προπονητή. Θεωρώ ότι έχει την μπασκετική παιδεία για να το καταλάβει και ότι η διαφορά πλέον είναι εμφανής σε κάθε τομέα τόσο των προπονήσεων όσο και των αγώνων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Για να καταλάβω ότι γίνεται κριτική για ένα παιχνίδι στο οποίο έκανε λάθη (όλοι κάνουν λάθη) και το έχασε έχω θέμα με τον προπονητή?
      Σε προσωπικό επίπεδο μπορεί να έχω θέματα με όλους. Αλλά έχουν καμία σχέση τα προσωπικά με τις άλλες ιδιότητες πχ. προπονητής πρόεδρος ομάδας κλπ.
      Νομίζω πως όχι.
      Και τέλος πάντων πως βγαίνει το συμπέρασμα πως έχω πρόβλημα με τον προπονητή όταν στα τόσα παιχνίδια ο σχολιασμός είναι από λάιτ έως αδιάφορη.
      Τι να πει ο ΛΕΜΟΝΙΔΗΣ όταν ήρθε στον ΑΣ και τον είχα περάσει από σαράντα κύματα. Τι να πει ο Καμαράκης (γειά σου Στάθη) που δεν άκουσε λίγα. Να πάμε στους δικούς μας Παναγιωτόπουλος Παπαδόπουλο Χ και Κ.Ιωαννίδη.Αλλά για τον προπονητή του ΛΕΥΚΙΠΠΟΥ βρείτε μου άρθρο που να δέιχνει κάτι τέτοιο.
      Σε προσωπικό επίπεδο μπορεί να μην τον γουστάρω γιατί δεν έχει μαλλιά.
      Με αποδείξεις παρακαλώ η στοχοποίηση.
      Επίσης μάλλον κάτι που δεν γνωρίζετε όλοι.
      Τα σχόλια αρνητικά χυδαία έξυπνα ή μη δεν τα γράφω εγώ ούτε ο συνεργάτης μου Σ.Πανταζής.
      Τουλάχιστον εμείς οι δύο γράφουμε επώνυμα.

      Διαγραφή
  18. Θα συμφωνήσω σε όλα εκτός από το τελευταίο για την μπασκετική παιδεία γιατί αν θεωρήσω μπασκετική παιδεία το επαναλαμβανόμενο μαλωμα βρίσιμο με αντιπάλους προπονητές έστω και μικρότερης εμβέλειας δείχνει κάτι άλλο. Και η άλλη απορία πως δεν έκλεισε σε ομάδα μεγαλύτερης κατηγορίας όχι βέβαια πως με νοιάζει απλά ρητορική ερώτηση ηταν

    ΑπάντησηΔιαγραφή