Σάββατο 3 Μαρτίου 2018

ΦΙΛΙΑ ΟΡΕΣΤΙΑΔΟΣ ένας μίνι απολογισμός.

Οφείλω μια τεράστια συγνώμη στον καλό φίλο Γιώργο Ουζουνίδη αλλά τεχνικά προβλήματα με το ίντερνετ (και το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο) δεν μου επέτρεψαν να παραλάβω τον σχολιασμό του για την πορεία της ομάδας του (Φιλία) μετά το παιχνίδι με τον ΛΕΥΚΙΠΠΟ.



Φέτος η χρονιά ξεκίνησε με πολλά όνειρα και φιλοδοξίες κυρίως στηριζόμενα στη πορεία της ομάδας τα προηγούμενα 2 χρόνια. Δυστυχώς οι τραυματισμοί βασικών παικτών (Κατσιαβριάς, Βουλτσίδης, Γιάννογλου και αποχώρηση Θεωδωρίδη λόγω ολοκλήρωσης σπουδών) μας ανάγκασαν εν μέσω αγωνιστικής περιόδου να αλλάξουμε ολοκληρωτικά τα πλάνα αλλά και την τακτική που θα ακολουθούσαμε στο φετινό πρωτάθλημα. Μιλάμε για ένα σύνολο καθαρά ερασιτεχνών παικτών κάτι το οποίο μπορεί να φέρει τόσο επιτυχίες όσο και ένα κακό αποτέλεσμα λόγω έλλειψης συμμετοχής ενδιαφέροντος και αγάπης γι αυτό που κάνουν.
Η ομάδα αυτή τη στιγμή έχει χάσει το βασικό κορμό για τους λόγους που προανέφερα και στηρίζεται κατά βάσει σε φοιτητές και στρατιωτικούς που βρίσκονται στη περιοχή μας. Είναι τόσο ευχάριστο να έχεις στη διάθεση σου παίκτες σχεδόν έτοιμους  από διάφορες περιοχές της Ελλάδας αλλά παράλληλα και τόσο δυσάρεστο  να μην υπάρχουν παίκτες από τη πόλη σου ή τις ακαδημίες σου.
Παίρνω μεγάλο μερίδιο της ευθύνης για την τωρινή κατάσταση της ομάδας και βρίσκω ευκαιρία να το αναφέρω τώρα που προερχόμαστε από την χειρότερη εμφάνιση του ανδρικού (μετά το εκτός παιχνίδι με το Λεύκιππο) στα τοπικά πρωταθλήματα από τη δημιουργία του συλλόγου.
Πιστεύω ότι όλες οι οικογένειες περνάνε κρίσεις και για το λόγω ότι είμαστε οικογένεια πιστεύω ότι θα ξεπεράσουμε όλα τα προβλήματα που έχουν προκύψει και θα βγούμε πιο δυνατοί από αυτή τη κατάσταση.
Αυτή τη στιγμή ο σύλλογος αριθμεί 160 αθλητές στις ακαδημίες και πιστεύω ότι είναι μία γερή βάση  για να χτίσουμε τα θεμέλια ενός ανταγωνιστικού συνόλου όπως και παρουσιαζόμασταν τα τελευταία χρόνια. Στόχος μας θα είναι να ανανεωθεί η ομάδα με βάση την ακαδημία μας και να προωθήσουμε σιγά σιγά και με σταθερά βήματα τα δικά μας παιδιά.
 Η στήριξη από τη τοπική κοινωνία αλλά και η εμπιστοσύνη από τους γονείς είναι σημαντική και το βλέπουμε όταν και γεμίζει το γήπεδο σε κάθε εντός έδρας αγώνα της ομάδας. Σε όλη αυτή τη προσπάθεια δεν περνάει απαρατήρητη και η στήριξη από το Δ.Σ. του συλλόγου που μπορεί να μην αριθμεί πολλά άτομα αλλά οι 2-3 άνθρωποι που ασχολούνται και σε συνδυασμό με ένα πρόεδρο που δίνει και τη ψυχή του γι αυτό που αγαπάει  δίνουν τη κατάλληλη ώθηση για τη συνέχιση της ύπαρξης ενός υγιούς σωματείου στη πόλη μας.
Προσωπικά θα ήθελα να ευχαριστήσω τον πρόεδρο αλλά και το Δ.Σ. για τη στήριξη τους προς το πρόσωπό μου. Δεν είναι η πρώτη φορά που αντιμετωπίζουμε τέτοιες δυσκολίες αλλά ούτε και η τελευταία.  Αφήνουμε το παρελθόν πίσω και κοιτάμε το μέλλον με αισιοδοξία και πολλή δουλειά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου