Παρασκευή 26 Ιανουαρίου 2018

Αφιέρωμα Α' γύρου (Μέρος Β')


Συνεχίζοντας το μίνι αφιέρωμα στις ομάδες, φτάνουμε στην κορυφή. Μια κορυφή λίγο πολύ αναμενόμενη που έχει όμως εκπλήξεις. Δεν είναι ευδιάκριτες αμέσως, δεν είναι αρεστές σε όλους. Είναι όμως πραγματικές. Ο καθένας μπορεί και έχει το δικαίωμα να τις διαβάσει όπως θέλει αυτός, να τις αξιολογήσει κατά το δοκούν και να τις σεβαστεί ή να τις πετάξει στον κάλαθο των αχρήστων, ανάλογα πάντα με το τι του είναι πιο βολικό.

Πέμπτη 25 Ιανουαρίου 2018

Αφιέρωμα Α΄ γύρου (Μέρος Α')

Μετά από χρόνια (10ος πάει) σε αυτό το μπλοκ υπάρχει νέο αίμα. 
Είναι ο STPAN. ένας νέος πολυταλαντούχος που ασχολείται εκτός του μπάσκετ και με αρκετά άλλα. Εδώ όμως ενδιαφέρει το κομμάτι ενασχόλησής του με το μπάσκετ. Μετά από καιρό και αρκετή συζήτηση πείστηκε να γράφει κάποια κείμενα στην αρχή σαν σχόλια και στην πορεία να είναι αυτός που τρέχει για την ενημέρωση σε ότι έχει να κάνει με το τοπικό πρωτάθλημα.
Έδειξε ότι μπορεί πολλά περισσότερα και κάποια στιγμή ουσιαστικά ανέλαβε όλη την αρθρογραφία για το τοπικό πρωτάθλημα. Σήμερα θα δείξει πως μπορεί πέρα από μια απλή αναφορά σε αποτελέσματα και σκορ να κάνει μια πολύ ουσιαστική παρουσία όλης της δράσης στον πρώτο γύρο.
Από την μεριά μου που τόσο με ξεκούρασε πιστεύω ότι αξίζει πολλά . Έχει τον δικό του τρόπο και λόγο και σίγουρα καταθέτει τις δικές του απόψεις με θάρρος. Η ελευθερία έκφρασης είναι πιστεύω από τα ζητούμενα κάθε εποχής και σε κάθε δραστηριότητά μας.
Νομίζω ότι του αξίζει τουλάχιστον ένα μπράβο από την μεριά μου .
Κυρίες και κύριοι ακολουθεί ο σχολιασμός σε δύο δόσεις του πρώτου γύρου των Ανδρών από τον STPAN.
 

Κυριακή 21 Ιανουαρίου 2018

Πρωτάθλημα Ανδρών 13η αγωνιστική

Τέλος του πρώτου γύρου χωρίς κάποια έκπληξη, με τις ομάδες να έχουν μια πιο καθαρή εικόνα για το τι θα επακολουθήσει. Ξεκάθαρη η κατάσταση για τις θέσεις 1-3, ένας μικρός χαμός για το τελευταίο εισιτήριο για τα play off

Πιο αναλυτικά