Πέμπτη 15 Φεβρουαρίου 2018

ΦΙΛΙΚΟ ΓΑΣ-ΛΕΥΚΙΠΠΟΣ

Μια σπουδαία ευκαιρία για να μετρήσουν δυνάμεις ήταν το φιλικό παιχνίδι ανάμεσα στον ΓΑΣ και τον ΛΕΥΚΙΠΠΟ. 










DODOS "MENTOS" FOR PRESIDENT

Από τις καλύτερες στιγμές μιας ομάδας και είναι από τα στοιχεία που δείχνουν την χημεία που υπάρχει μεταξύ των παικτών είναι και οι εκπλήξεις ???

Συνεντεύξεις- Δ. Οικονομίδης Αίαντας Κομοτηνής

Το τελευταίο διάστημα γίνεται μεγάλη κουβέντα σχετικά με τις απόψεις που κυκλοφορούν για το πρωτάθλημα, για τους πρωταγωνιστές αλλά και για τις καταστάσεις που προκύπτουν κάθε Σαββατοκύριακο. Εμείς αποφασίσαμε να ρωτήσουμε τους πλέουν αρμόδιους για να μας πουν τι συμβαίνει, τους προπονητές των ομάδων.

Θα ακολουθήσει μια σειρά από συνεντεύξεις με τους προπονητές του πρωταθλήματος της ΕΚΑΣΑΜΑΘ σε μια προσπάθεια περεταίρω προβολής του πρωταθλήματος. Ποδαρικό με τον προπονητή, της φετινής ευχάριστης έκπληξης του πρωταθλήματος, του Αίαντα Κομοτηνής κύριο Οικονομίδη Δημήτρη.

 Θα αφήσουμε όμως τους προλόγους και θα περάσουμε γρήγορα στο θέμα μας καθώς ο coach του Αίαντα αποδείχθηκε εξαιρετικός συνομιλητής.

Κύπελλο ΕΚΑΣΑΜΑΘ (Ν. Σκοπός-Δημοκρίτειο 40-65)

Δεν ήταν λίγοι αυτοί που θεωρούσαν πως ο Ορφέας θα κατάφερνε να κοντράρει και να δημιουργήσει σοβαρά θέματα στο Δημοκρίτειο. Από το πρώτο κι όλας  δευτερόλεπτο οι φοιτητές έδειξαν πως το ραντεβού με τον τελικό,και μάλιστα στην έδρας τους, δε θα το χαρίσουν σε κανέναν. Τελικό σκορ 40-65. Εντός οι δηλώσεις του προπονητή του Ορφέα Κώστα Σίσκου και του αρχηγού του Δημοκρίτειου Βασίλη Στασινόπουλο.

Δευτέρα 12 Φεβρουαρίου 2018

Κύπελλο ΕΚΑΣΑΜΑΘ

Μετά απο πολύ καιρό επιστρέφει ο θεσμός του Κυπέλλου με τους ημιτελικού να πραγματοποιούνται στις 14 και 21 του μήνα.

Βαθμολογία 16ης αγωνιστικής Ανδρών

Με τον Αίαντα να μην αντιμετωπίζει καμία απολύτως δυσκολία και να κερδίζει εύκολα τον Έβρο Σουφλίου στην Κομοτηνή ολοκληρώθηκε η 16η αγωνιστική του πρωταθλήματος Ανδρών της ΕΚΑΣΑΜΑΘ.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα και η βαθμολογία

Κυριακή 11 Φεβρουαρίου 2018

ΑΓ.ΒΑΡΒΑΡΑ-ΛΕΥΚΙΠΠΟΣ 61-67

Από το  τελικό σκορ το συμπέρασμα που μπορεί να βγει είναι πως ήταν μια δύσκολη νίκη για τον πρωτοπόρο του δεύτερου ομίλου.
Σε ένα μεγάλο βαθμό ήταν κάπως έτσι. Η ΣΑΝΤΑ στάθηκε πολύ σκληρή για να πεθάνει χτύπησε το παιχνίδι και έβαλε δύσκολα στον αντίπαλο.
Μόνο που αυτή τη φορά ο αντίπαλος ΛΕΥΚΙΠΠΟΣ ήταν προετοιμασμένος. Και τι σημαίνει αυτό?






Ένα παιχνίδι για δυνατές κράσεις ΕΝΩΣΗ-ΑΣΠΙΔΑ (Κορασίδες)

'Ηταν ένα παιχνίδι πραγματικά διαφήμιση για το μπάσκετ .Η αναμέτρηση ανάμεσα στην Ένωση και στην Ασπίδα για τις κορασίδες ήταν απολαυστική.
Η αγωνία στο φόρτε.
Στο πρώτο παιχνίδι η  Ασπίδα είχε κερδίσει με διαφορά 22 πόντων. Για να έχει ελπίδες η Ένωση για την πρωτιά θα έπρεπε να κάνει υπέρβαση και να κερδίσει με 23 πόντους . Μέχρι το τρίτο δεκάλεπτο δεν υπήρχε κανένα σημάδι πως μπορεί να γίνει γκραν γκινιόλ το παιχνίδι. Η διαφορά ήταν 4 το πολύ μέχρι 10 πόντους. Οι 23 έμοιαζαν απόμακρος στόχος. Αλλά το 4ο δεκάλεπτο ήταν αποθέωση . Τα κορίτσια της Ένωσης έκαναν την ύστατη προσπάθεια και κατάφεραν να φτάσουν τη διαφορά στους
23 πόντους 64-41 02,08 πριν τη λήξη. Φωτιά στο παρκέ φωτιά και στην κερκίδα. Φάνηκε πως η Ένωση θα πετύχαινε την υπέρβαση  αλλά εκεί τα κορίτσια της Ασπίδας έδειξαν πως και αυτές έχουν πείσμα και τσαγανό και δεν θα άφηναν να χαθούν όλα.Πέτυχαν μέχρι την λήξη πέντε πόντους και δέχτηκαν δύο με τελικό σκορ 66-46.






16η αγωνιστική Ανδρών

Σχεδόν ολοκληρώθηκε η 15η αγωνιστική του πρωταθλήματος και η αγωνία κορυφώνεται πριν καλά καλά  ξεκινήσει ο δεύτερος γύρος. Το πρωτάθλημα είναι ξεκάθαρα από τα πιο ανταγωνιστικά των τελευταίων ετών και αυτό επιβεβαιώνεται κάθε σαββατοκύριακο!